Go Back   vb.org Archive > vBulletin 4 Discussion > vB4 General Discussions
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-23-2013, 01:21 PM
DannyC55 DannyC55 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Location: London, United Kingdom
Posts: 38
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default Recent Forum Post Widget & Displaying Thread Prefix

Hi there,

Is anyone able to inform me of how to make the thread prefix display within the widget next to the thread title?

I believe I need to use {vb:raw thread.prefix_rich}, however placing in template vbcms_widget_recentposts_page doesn't appear to do anything.

My current template is:

Code:
<div class="cms_widget">
    <div class="block">
        <div class="cms_widget_header">
            <h3><img alt="" src="{vb:stylevar imgdir_cms}/widget-forum.png" /> {vb:raw title}</h3>
        </div>
        <div class="cms_widget_content widget_content">
        <vb:each from="posts" key="postid" value="post">
            <div class="cms_widget_post_bit widget_post_bit">
                <div class="cms_widget_post_userinfo widget_post_userinfo">
                <vb:if condition="$post['username']!='guestuser' AND $vboptions['avatarenabled']">
                    <div class="cms_widget_post_useravatar widget_post_useravatar">
                        <a class="comments_member_avatar_link" href="{vb:link member, {vb:raw post}}">
                        <vb:if condition="$post['avatarurl']" >
                            <img src="{vb:raw post.avatarurl}" alt="{vb:raw post.username}" />
                        <vb:else />
                            <img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/unknown.gif" alt="{vb:raw post.username}" />
                        </vb:if>
                        </a>
                    </div>
                </vb:if>
                </div>
                    <div class="cms_widget_post_comment<vb:if condition="!$vboptions['avatarenabled']">_noavatar</vb:if> widget_post_comment<vb:if condition="!$vboptions['avatarenabled']">_noavatar</vb:if>">
                        <vb:if condition="$post['posttitle']">
                            <h4 class="cms_widget_post_header widget_post_header">
                            <a href="{vb:link thread, {vb:raw post}}">{vb:raw post.posttitle}</a>
                            </h4>
                        <vb:else />
                            <h4 class="cms_widget_post_header widget_post_header">
                              <a href="{vb:link thread, {vb:raw post}}">{vb:raw post.title}</a>
                            </h4>
                        </vb:if>
                    <vb:if condition="$post['username'] == 'guestuser' or empty($post['userid'])">
                        {vb:raw post.username}
                    <vb:else />
                        <a href="{vb:link member, {vb:raw post}, null, 'userid', 'username'}">{vb:raw post.username}</a>
                    </vb:if>
                    {vb:raw post.date}<vb:if condition="!$post['detailedtime']">, <span class="time">{vb:raw post.time}</span></vb:if>
                            <a href="{vb:raw post.url}">
                            <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/lastpost-{vb:stylevar right}.png" alt="{vb:rawphrase go_to_last_post}" />
                            </a>
                    </div>
            </div>
        </vb:each>
        </div>
    </div>
</div>

Thanks!
Danny
Reply With Quote
  #2  
Old 06-23-2013, 02:47 PM
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: California/Idaho
Posts: 41,180
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

What have you done to the /widget file query to make sure the thread prefix is even available to use?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-23-2013, 04:13 PM
DannyC55 DannyC55 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Location: London, United Kingdom
Posts: 38
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

I haven't :/

I was assuming that as the widget was a default, that it would just come down to editing the template.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-23-2013, 05:28 PM
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: California/Idaho
Posts: 41,180
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

If the query doesn't include getting the prefix, then it isn't going to be available to use.

Check the files packages/vbcms/widget/recentposts.php and you will see the query does grab thread.prefixid, however it does nothing with it. You would need to modify the code to actually do something with it. It may be available as {vb:raw post.prefixid}, but that is just the id. You would need to add the code to actually change it to prefix_rich text that you want.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-23-2013, 05:54 PM
DannyC55 DannyC55 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Location: London, United Kingdom
Posts: 38
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Sounds complicated. I see the section you mean, however with no PHP knowledge I'd not have a clue what to do.

Thanks though!
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.03726 seconds
  • Memory Usage 2,201KB
  • Queries Executed 11 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_beforeqr
  • (1)ad_showthread_firstpost
  • (1)ad_showthread_firstpost_sig
  • (1)ad_showthread_firstpost_start
  • (1)bbcode_code
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)navbar
  • (3)navbar_link
  • (120)option
  • (5)post_thanks_box
  • (5)post_thanks_button
  • (1)post_thanks_javascript
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (5)post_thanks_postbit_info
  • (5)postbit
  • (5)postbit_onlinestatus
  • (5)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available:
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files:
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_post_thanks.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • forumjump
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_end
  • post_thanks_function_fetch_thanks_start
  • post_thanks_function_fetch_thanks_end
  • post_thanks_function_thanked_already_start
  • post_thanks_function_thanked_already_end
  • fetch_musername
  • postbit_imicons
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • post_thanks_function_can_thank_this_post_start
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • showthread_complete