Go Back   vb.org Archive > vBulletin Modifications > Archive > vB.org Archives > General > Member Archives
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply
 
Thread Tools
Details »»

Version: , by Clueless (Guest)
Developer Last Online: Jan 1970 Show Printable Version Email this Page

Version: Unknown Rating:
Released: 09-14-2001 Last Update: Never Installs: 0
 
No support by the author.

Can Anybody tell me if when you add templates they appear automatically ?? as i've added two but they don't appear on my Board??

I just need to know if you have to activate them in some way ??

BTW i can't post a link to the board because of it's contents.

young readers and all that, you know

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.

Comments
  #2  
Old 09-14-2001, 02:44 PM
Freddie Bingham's Avatar
Freddie Bingham Freddie Bingham is offline
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 506
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

If you create new templates, you have to add php code to the pages you want them to appear which initializes them. Pull up any of the .php files and search for gettemplate for the syntax that is used to load a template.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2001, 07:22 PM
Clueless
Guest
 
Posts: n/a
Default

Code:
// Activate only  on "selected" forums(2)
  if ($forumid==2) {
    eval("\$infoform = \"".gettemplate("newthread_infoform")."\";");
  }
  else {
    $infoform='';
  }
^^^^ What do i have to change from above code here read below^^^^^^
ok i found where the templates are but they appear on the wrong forum ??

i have 5 main catergories with 4 subforums on each, i want them to appear on all of the 4 subforums of cartergory 4.

But it only appears on the first subforum of catergory1 ???
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2001, 08:38 PM
JamesUS's Avatar
JamesUS JamesUS is offline
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 347
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

The easiest way to do what you want to do is with this:

PHP Code:
if ($forumid == OR $forumid == OR $forumid == 4) {
    eval(
"\$infoform = \"".gettemplate("newthread_infoform")."\";");
  }
  else {
    
$infoform='';


Add/remove the OR statements as necessary, replacing the forumid's with your own.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-14-2001, 08:53 PM
Clueless
Guest
 
Posts: n/a
Default

How can i tell what my FORUMID is ?? as the hack shows 2 but with i go to the modify forums bit the hack is in the subforum of the FIRST FORUM ????
the code appears in

newthread.php
editpost.php
and showthread.php

i've changed the forumid ==2 to forumid ==4 but then it doesn't appear in any of the forums
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.03798 seconds
  • Memory Usage 2,235KB
  • Queries Executed 20 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_beforeqr
  • (1)bbcode_code
  • (1)bbcode_php
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)modsystem_post
  • (1)navbar
  • (6)navbar_link
  • (120)option
  • (5)post_thanks_box
  • (5)post_thanks_button
  • (1)post_thanks_javascript
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (5)post_thanks_postbit_info
  • (4)postbit
  • (2)postbit_onlinestatus
  • (5)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available:
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files:
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_post_thanks.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_postinfo_query
  • fetch_postinfo
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • forumjump
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_end
  • post_thanks_function_fetch_thanks_start
  • post_thanks_function_fetch_thanks_end
  • post_thanks_function_thanked_already_start
  • post_thanks_function_thanked_already_end
  • fetch_musername
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • post_thanks_function_can_thank_this_post_start
  • postbit_imicons
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • showthread_complete