vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.0 Full Releases (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Display Reputation Power in postbit (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=61408)

trilOByte 02-26-2004 01:05 AM

Any news guys?

Milez 03-30-2004 08:18 AM

Please say someone knows how to do this by now?? :ermm:

Frank 03-30-2004 11:47 PM

Lookin forward to trying this hack out when the problems are fixed :D

Shouldn't this go back to beta hacks forum?

mAdMASterP 04-06-2004 06:30 PM

Hi. I tried following your instructions, but the problem with my forum (vb 3.0) is that it doesnt show any record of the reputation power (points?).
I put the if-line into the postbit, I even put as "$vbphrase[reputation_power]: $score" into the postbit_reputation template. I'm using the german version of the vBulletin, but I think the problem should encounter because of that. Right now my vB3 install is just a tiny testboard of 5 members and about 30 postings.

pds 04-10-2004 03:58 AM

I'm noticing the same things!

TJFweb 05-03-2004 02:28 AM

Yes, I have a few users displaying 0 power when they should have more...

JagFan 05-09-2004 04:34 PM

I installed this and had the same issues with the incorrect power showing...I uninstalled and will watch this thread b/c I really like this one :)

Milez 05-10-2004 01:11 AM

Anyone?? This seems so rudimentary at this point with VB Gold 3 released, yet I cannot make it work.

TJFweb 05-10-2004 08:41 AM

I have no idea why it is not calculating for 2 or 3 of my users... Does anyone know why? The code's quite simple, surely someone familiar with vB modding would be able to see any errors?

Thanatos 05-17-2004 12:41 AM

Suffering the same problem with 0 rep power for some members, but not others. Seems random.

TJFweb 05-17-2004 03:23 AM

I wish someone could work out why this is happening. Any news of reputation enhancements in the next vBulletin?

apokphp 05-17-2004 07:12 PM

Why is this thread in "Full Release" status? Shouldn't this be "beta"? 100% of the posters here have the exact same error with the hack.

I do hope it gets solved, it is what I'm looking to use for my own board.

dutchbb 06-12-2004 02:19 PM

shows 0 for some members that have more then 0 power?

LewZer 06-19-2004 10:11 AM

Is the problem with users who has more than 1000 posts?

Try this fix:
PHP Code:

$show['score'] = 1
    
// reputation SECTION 
    // initialize reputation power 
    
$score 1

    
// for every certain number of posts, gain a point 
    
if ($vboptions['pcpower']) 
    { 
        
$postfactor intval(str_replace($bbuserinfo['lang_thousandsep'], ''$user['posts']) / $vboptions['pcpower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$postfactor 0
    } 


    
// for every certain number of reputation points, gain a point 
    
if ($vboptions['kppower']) 
    { 
        
$reputationfactor intval($post['reputation'] / $vboptions['kppower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$reputationfactor 0
    } 

    
// for every certain number of days registered, gain a point 
    
$timepassed intval((TIMENOW $repjoindate) / 86400);     
    if (
$vboptions['rdpower']) 
    { 
        
$timefactor intval($timepassed $vboptions['rdpower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$timefactor 0
    } 

    
// compute the user's total reputation power 
    
$score $score $postfactor $timefactor $reputationfactor

    
# the following only matters for admin 
    
$perms fetch_permissions(0$post['userid'], $post); 
    if (
$perms['adminpermissions'] & CANCONTROLPANEL AND $vboptions['adminpower']) 
    { 
        
$score $vboptions['adminpower']; 
    } 
    else if ((
str_replace($bbuserinfo['lang_thousandsep'], ''$user['posts']) < $vboptions['minreputationpost']) OR ($post['reputation'] < $vboptions['minreputationcount'])) 
    { 
        
$score 0
    } 
    
##### 


The Realist 06-20-2004 01:01 PM

Dont show up at all on my forums.

hambil 06-27-2004 05:08 AM

You where onto something, but you didn't take it far enough. Here is the fix:

Find:
PHP Code:

$post['posts'] = vb_number_format($post['posts']); 

Add above:
PHP Code:

global $rawposts;
$rawposts $post['posts']; 

Modify reputation power section as follows:
PHP Code:

    $show['score'] = 1
    
// reputation SECTION 
        // initialize reputation power 
        
$score 1

        
// for every certain number of posts, gain a point 
        
if ($vboptions['pcpower']) 
      { 
            
$postfactor intval($rawposts $vboptions['pcpower']); 
        } 
        else 
        { 
            
$postfactor 0
      } 

    
// for every certain number of reputation points, gain a point 
    
if ($vboptions['kppower']) 
    { 
        
$reputationfactor intval($post['reputation'] / $vboptions['kppower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$reputationfactor 0
    } 

    
// for every certain number of days registered, gain a point 
    
$timepassed intval((TIMENOW $repjoindate) / 86400);      
    if (
$vboptions['rdpower']) 
    { 
        
$timefactor intval($timepassed $vboptions['rdpower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$timefactor 0
    } 

    
// compute the user's total reputation power 
    
$score $score $postfactor $timefactor $reputationfactor

    
# the following only matters for admin 
    
$perms fetch_permissions(0$post['userid'], $post); 
    if (
$perms['adminpermissions'] & CANCONTROLPANEL AND $vboptions['adminpower']) 
    { 
        
$score $vboptions['adminpower']; 
    } 
    else if ((
$rawposts $vboptions['minreputationpost']) OR ($post['reputation'] < $vboptions['minreputationcount'])) 
    { 
        
$score 0
    } 

That works for me. Good luck.

Taco John 07-17-2004 08:57 AM

Quote:

Originally Posted by The Realist
Dont show up at all on my forums.



Same for me... I followed the instructions twice, to the T...

I'm getting nuttin'.

nonet 07-17-2004 01:49 PM

Very cool! It works great, however, I wound up with an extra space above the reputation power. Where do I edit the code to remove it?

Sir_Yaro 07-17-2004 03:13 PM

nice!
*install*

Quote:

Originally Posted by hambil
You where onto something, but you didn't take it far enough. Here is the fix:
[...]

its work! :D :D

theArchitect 09-16-2004 12:19 AM

Great hack *clicks install*.

I have combined this with "show numerical reputation points" (the green dots are neat, but my users wanted a numerical value too). Only problem is if my users choose to turn their rep visibility off, the little green dots go to black but the rep power & number still shows up.

Any thoughts on how I get these to vanish too?

TJFweb 09-22-2004 03:11 AM

Quote:

Originally Posted by hambil
You where onto something, but you didn't take it far enough. Here is the fix:

Find:
PHP Code:

$post['posts'] = vb_number_format($post['posts']); 

Add above:
PHP Code:

global $rawposts;
$rawposts $post['posts']; 

Modify reputation power section as follows:
PHP Code:

    $show['score'] = 1
    
// reputation SECTION 
        // initialize reputation power 
        
$score 1

        
// for every certain number of posts, gain a point 
        
if ($vboptions['pcpower']) 
      { 
            
$postfactor intval($rawposts $vboptions['pcpower']); 
        } 
        else 
        { 
            
$postfactor 0
      } 

    
// for every certain number of reputation points, gain a point 
    
if ($vboptions['kppower']) 
    { 
        
$reputationfactor intval($post['reputation'] / $vboptions['kppower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$reputationfactor 0
    } 

    
// for every certain number of days registered, gain a point 
    
$timepassed intval((TIMENOW $repjoindate) / 86400);      
    if (
$vboptions['rdpower']) 
    { 
        
$timefactor intval($timepassed $vboptions['rdpower']); 
    } 
    else 
    { 
        
$timefactor 0
    } 

    
// compute the user's total reputation power 
    
$score $score $postfactor $timefactor $reputationfactor

    
# the following only matters for admin 
    
$perms fetch_permissions(0$post['userid'], $post); 
    if (
$perms['adminpermissions'] & CANCONTROLPANEL AND $vboptions['adminpower']) 
    { 
        
$score $vboptions['adminpower']; 
    } 
    else if ((
$rawposts $vboptions['minreputationpost']) OR ($post['reputation'] < $vboptions['minreputationcount'])) 
    { 
        
$score 0
    } 

That works for me. Good luck.

It actually work well now. Actually it works extremely well. Thanks for fixing it hambil!

dune 09-30-2004 05:10 PM

Guys, I think I found a MUCH simpler way to do this. I assumed there was a function in vB to compute the reputation power, and there is. Why not use this function?

In functions_reputation.php

Find (line 81):
Code:

        $reputation_value = $post['reputation'];
Immediately after, ADD:
Code:

        $reputation_power = fetch_reppower($post, $perms);
        $post['reputationpower'] = $reputation_power;

Now, you can use $post[reputationpower] the same way you can use $post[reputation] in your postbit template...

dune 10-01-2004 04:04 AM

So far this is working great... What am I missing that this wasn't built-in function used before?

dune 10-01-2004 05:17 PM

Just adding a verification, full day with this change, no issues...

Takamine334 10-10-2004 12:07 AM

if I've installed the way the first post says to, am I supposed to update anything. I've read the thread and several people say to change several things.

dune 10-12-2004 02:50 AM

Quote:

Originally Posted by Takamine334
if I've installed the way the first post says to, am I supposed to update anything. I've read the thread and several people say to change several things.

My change is a complete replacement of the first post. I was hoping somone could validate it, so I knew I wasn't just being crazy...then I'd post it as a completely different mod.

kisersose 01-04-2005 03:16 AM

excellent... thanx

yoyoyoyo 01-10-2005 02:36 PM

Quote:

Originally Posted by dune
Now, you can use $post[reputationpower] the same way you can use $post[reputation] in your postbit template...

can you be a little more specific? Where should I put $post[reputation] in order for it to show in the postbit?

dune 01-27-2005 11:17 PM

Quote:

Originally Posted by yoyoyoyo
can you be a little more specific? Where should I put $post[reputation] in order for it to show in the postbit?

I put mine in the "alt' tag of the reputation image:

...alt="$post[reputation]/$post[reputationpower]"...

looks like: 100/10 on mouseover.

Big Kahuna 01-28-2005 03:42 PM

Installed at www.moparstyle.com and popular

Big Kahuna 01-30-2005 02:51 PM

Little problem (I installed the way it is in the first post of the thread)

I have some (small percentage that I can tell) members that display zero -- but when I go in and look at their profile in Admincp -- they'll have a power of say 6. One member PM'd me screaming his power was zero and what had he done -- then pm'd be that it now shows 6. I look at his post and it shows zero -- but when I look at his profile in admncp -- it is 6.

Obviously -- those are the ones screaming conspiracy. How can I fix this?

nintendo 01-31-2005 08:37 AM

You should make a completly new thread with that much smaller method. Then we can give you an 'Install' click.

face0fdie 04-21-2005 10:12 AM

So sorry but i use Use Legacy (Vertical) Postbit Template and in my template when i use Use Legacy (Vertical) Postbit Template dot show this
what can i do to fix this problem
thanks

akulion 01-29-2007 05:02 AM

hi
using the edit that Dune gave but there is a slight problem
Anytime someone reps someone the rep points/power display dissapears until the page reloads

I added it like this
Rep Power:
Rep:

so the template edits were in post bit legacy near where the rep is displayed

any idea how to fix it?


All times are GMT. The time now is 04:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01519 seconds
  • Memory Usage 1,867KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (2)bbcode_code_printable
  • (7)bbcode_php_printable
  • (6)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (34)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete