View Full Version : plugin hook location
asandhanam
11-16-2007, 03:45 PM
if i were to execute a sql query to fetch the new field that i added to 'forum' table in a plugin, what should the hook location be? global_start, all forum display , forum home hook locations. none of 'em worked. could anyone help me on this?
Analogpoint
11-16-2007, 06:30 PM
It would depend on where you want to display the information.
Also, post the code you're using.
asandhanam
11-16-2007, 06:40 PM
Thank you very much for your response. I'm desperately in need of help on this..
I added this 'categoryid' field to the forum table, because we want to be able to customize our ads based on the categoryid.
I tried to print $forum[categoryid], $foruminfo[categoryid] in various locations like header, footer, forumbits etc. But it didn't print anything.
So i created a plugin like this,
// Globalize Variables
global $vbulletin;
// Query It!
$cat = $vbulletin->db->query_first("
SELECT categoryid
FROM " . TABLE_PREFIX . "forum
WHERE forumid = '" . $vbulletin->foruminfo['forumid'] . "'
");
i tried all forumhome, forum display hook locations. Also global_start.
Printing $cat[categoryid] still doesn't return anything.
First i want to try printing it for testing in one of the templates.
Then i want to be able to use this categoryid in a plugin that will parse the contents of an external page and display it beneath the nav bar.
This is the other plugin i have for parsing ..
ob_start();
include('[domain]/API/ads.cfm?w=160&h=600&as=2&q=&f=0&categoryid=[categoryid from forum db]');
$includedphp = ob_get_contents();
ob_end_clean();
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.