Go Back   vb.org Archive > vBulletin Modifications > Archive > vB.org Archives > vBulletin 3.5 > vBulletin 3.5 Add-ons
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply
 
Thread Tools
Banner Rotator (Definitive Mod) Details »»
Banner Rotator (Definitive Mod)
Version: 0.90, by andrefedalto andrefedalto is offline
Developer Last Online: Feb 2016 Show Printable Version Email this Page

Version: 3.5.2 Rating:
Released: 12-20-2005 Last Update: 12-22-2005 Installs: 85
DB Changes Uses Plugins Template Edits
Additional Files  
No support by the author.

Hi you there. I was looking for a really nice Banner Rotator Mod, but i couldn't find one that had what i need. So i decided to code one. Finished it right now and i'll share with you.

So, what does this hack do?
- This mod allows you to add lots of forum banners.
- The banners will be automatically randomized everytime you reload your forums.

How can i work with it?
- It's all controlable through AdminCP.
- NOT NEEDED ftp access to upload banners.
- You CAN upload banners (jpg, gif & png) through AdminCP.
- You can set a description for individual banners.
- You can edit the description easily and individually.
- You can delete the banners through AdminCP (this function delete the banner from the ftp)
- You can activate/deactivate you banners.
- Deactivated banners remains in the ftp, but will not be shown on forum home.

How can i install? (Time to install: 1 minute if you are fast enough )
- Upload all the files contained in the "upload" folder inside the zip to your forum root directory and CHMOD 77 the folder "/image/banners"
- Install product-brotator.
- Go to your AdminCP > Style Manager > YOUR SKIN > Edit HEADER template and find:
Code:
<img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" />
Replace with:
Code:
<center>$banner</center>

You can change banner width and height editing the plugin called "Banner Rotator Generator" and changing the values:
Code:
width=879 height=160
for your own values.

I really hope you enjoy this hack and, please, if you find any kind of bug, report it to me as soon as possible.
And if you have any suggestions, post here.

Thanks you all!

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.

Comments
  #32  
Old 12-26-2005, 11:00 PM
andrefedalto andrefedalto is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brazil
Posts: 81
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by Aerovive1
Got it. Now isn't there an option to insert a URL to the individual banners?
what do you mean? to use banners hosted outside your host?
Reply With Quote
  #33  
Old 12-26-2005, 11:03 PM
Aerovive1 Aerovive1 is offline
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

I mean...when I installed this I thought it would be a banner rotator, where you can rotate different banners and specifiy a different url for each banner...

Right now it's jsut a picture rotating with no url...i want to link to different places with my banners...
Reply With Quote
  #34  
Old 12-26-2005, 11:05 PM
andrefedalto andrefedalto is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brazil
Posts: 81
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by Aerovive1
I mean...when I installed this I thought it would be a banner rotator, where you can rotate different banners and specifiy a different url for each banner...

Right now it's jsut a picture rotating with no url...i want to link to different places with my banners...
to add a link to the image and another link, so when you click the image you will be redirected to the second link?
Reply With Quote
  #35  
Old 12-26-2005, 11:18 PM
Aerovive1 Aerovive1 is offline
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

no i just want to add a single link to each individual banner...

Right now I see no field to do this
Reply With Quote
  #36  
Old 12-27-2005, 12:35 AM
andrefedalto andrefedalto is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brazil
Posts: 81
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by Aerovive1
no i just want to add a single link to each individual banner...

Right now I see no field to do this
just did an update for ya... didnt test, but i dont think anything is wrong..

added field for input link.

Just download the attachement, reupload banner_rotator.php and reinstall product-brotator.xml

that should work for you
Reply With Quote
  #37  
Old 12-27-2005, 12:50 AM
JsnakeJ JsnakeJ is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 231
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

This reminds me of the Banner & Ads hack for vBulletin 3.0.X, I may try it out and see if I like it.

Just wondering, does this only work in the header?
Reply With Quote
  #38  
Old 12-27-2005, 12:57 AM
andrefedalto andrefedalto is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brazil
Posts: 81
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by JsnakeJ
This reminds me of the Banner & Ads hack for vBulletin 3.0.X, I may try it out and see if I like it.

Just wondering, does this only work in the header?
anywhere you put the code $banner will show up the banner
Reply With Quote
  #39  
Old 12-27-2005, 01:08 AM
JsnakeJ JsnakeJ is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 231
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Nifty.

* JsnakeJ clicks install.

Can you edit the one with links to allow images that you link to? I don't care for it uploading them to my server much.
Reply With Quote
  #40  
Old 12-27-2005, 01:30 AM
andrefedalto andrefedalto is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brazil
Posts: 81
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by JsnakeJ
Nifty.

* JsnakeJ clicks install.

Can you edit the one with links to allow images that you link to? I don't care for it uploading them to my server much.
also didnt tested.
This one allows you to insert a link instead of uploading the banner in your host.

Try it out and tell us if works
Reply With Quote
  #41  
Old 12-27-2005, 01:58 AM
JsnakeJ JsnakeJ is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 231
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Few things need fixed.

Change it to 'Link to Banner'.
Add size forms and remove the part to automatically make it header sized.

Other than that it works perfect.
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.04608 seconds
  • Memory Usage 2,312KB
  • Queries Executed 26 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_beforeqr
  • (3)bbcode_code
  • (5)bbcode_quote
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)modsystem_post
  • (1)navbar
  • (6)navbar_link
  • (120)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (11)post_thanks_box
  • (11)post_thanks_button
  • (1)post_thanks_javascript
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (11)post_thanks_postbit_info
  • (10)postbit
  • (11)postbit_onlinestatus
  • (11)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available:
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files:
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_post_thanks.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • forumjump
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_end
  • post_thanks_function_fetch_thanks_start
  • post_thanks_function_fetch_thanks_end
  • post_thanks_function_thanked_already_start
  • post_thanks_function_thanked_already_end
  • fetch_musername
  • postbit_imicons
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • post_thanks_function_can_thank_this_post_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • showthread_complete