Go Back   vb.org Archive > vBulletin Modifications > Archive > vB.org Archives > vBulletin 3.0 > vBulletin 3.0 Full Releases

Reply
 
Thread Tools
PHPProBid Random Auction Block Details »»
PHPProBid Random Auction Block
Version: 1.00, by banshee banshee is offline
Developer Last Online: Feb 2006 Show Printable Version Email this Page

Version: 3.0.7 Rating:
Released: 05-22-2005 Last Update: Never Installs: 2
 
No support by the author.

This is a block that I use on my vbindex to show random auctions from my PHPProbid site. PHPProBid

I don't offer support but will help you out as much as I can. The script is pretty basic. I just make it a PHP file and use a PHP inlude into my vbindex.

You can check out what it looks like at http://www.everything2stroke.com




Code:
<?
$host = "localhost";        //Server Name
$user= "username";                  //Username
$password= "password";              //Password
$database="databasename";               //Reviews database name or forum database name
$path = "http://www.pathtoauctionsite.com/";
$price = " ";
$pic = " "; ?>
<table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1">
  <tr height="15">
    <td nowrap="nowrap"><center><b>Picture</b></center></td>
    <td width="100%"><b>Item Title</b></td>
    <td nowrap="nowrap"><b>Price</b></td>
    <td nowrap="nowrap"><b>bids</b></td>
    <td nowrap="nowrap"><center><b>End Date</b></center></td>
  </tr>
  <? // Connecting, selecting database
$link = mysql_connect ("$host", "$user", "$password") or die ('I cannot connect to the database.');
mysql_select_db ("$database")or die("Could not select database");
        $getRandomAuctions=mysql_query("SELECT id, startdate, bidstart, currency, itemname, maxbid, enddate, picpath, nrbids FROM probid_auctio
ns WHERE
        closed=0 AND active=1 AND deleted!=1 ORDER BY rand() DESC LIMIT 0,2");
        while ($randAuctions = mysql_fetch_array($getRandomAuctions)) {
        if ( $randAuctions['picpath'] == ""){
            $pic = "clear.gif ";
        }
        else {

            $pic = $randAuctions['picpath'];
        }
 if ( $randAuctions['maxbid'] == "0.00"){
            $price = $randAuctions['bidstart'];
        }
        else {

            $price = $randAuctions['maxbid'];
        }
?>
  <tr>
        <td nowrap="nowrap"><img width="100" src="<?=$path;?><?=$pic;?>"></td>
        <td width="100%"><a href="<?=$path;?>auctiondetails.php?id=<?=$randAuctions['id'];?>" TARGET="_blank"> <? echo $randAuctions['itemname'
];?> </a></td>
        <td nowrap><?=$price;?> <? echo $randAuctions['currency'];?></td>
        <td nowrap><center><?echo $randAuctions['nrbids']?></center></td>
        <td nowrap><b><? echo $randAuctions['enddate'],$setts['date_format'];?></b></td>
  </tr>
  <? } ?>
</table>

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.

Comments
  #2  
Old 05-24-2005, 04:38 AM
bigcurt's Avatar
bigcurt bigcurt is offline
 
Join Date: Nov 2004
Location: KierDarby.php
Posts: 1,009
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Be cool if this block could pull an auction from ebay :-D
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2005, 10:26 AM
banshee banshee is offline
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 22
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

I thought about having it pull a couple from PHPProBid and a couple from ebay but I realized that it would be to hard to keep up with ebay's constant updates. You could have it do a search and then harvest the data from ebay. I think unless you have a connection to a database it will be very slow to load. Or you need to make a cron that goes every hour and pulls the information into a database.

Still more work than I have time to put in. I rather advertise for my Auction site not ebay anyway. Good idea for others though
Reply With Quote
  #4  
Old 05-27-2005, 03:09 AM
morrow's Avatar
morrow morrow is offline
 
Join Date: Mar 2002
Location: NJ
Posts: 370
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

how about a cron job that runs once every 1/2 hr or so?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2005, 01:36 AM
Liquid1ce's Avatar
Liquid1ce Liquid1ce is offline
 
Join Date: Feb 2004
Location: /root
Posts: 196
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by bigcurt8998
Be cool if this block could pull an auction from ebay :-D

I've done a script like this -
you just put sellers id & bingo it pull there auctions up
Reply With Quote
  #6  
Old 06-01-2005, 11:12 AM
banshee banshee is offline
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 22
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

That would work but I would want it so it just pulls a category like "sports equipment" or whatever applies to my site.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2005, 01:51 AM
Liquid1ce's Avatar
Liquid1ce Liquid1ce is offline
 
Join Date: Feb 2004
Location: /root
Posts: 196
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by banshee
That would work but I would want it so it just pulls a category like "sports equipment" or whatever applies to my site.

use this then http://cgi3.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?EKCreate

& register with commision junction
Reply With Quote
  #8  
Old 08-25-2005, 07:10 AM
memobug memobug is offline
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 418
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by bigcurt
Be cool if this block could pull an auction from ebay :-D
There is the eBay Editor Kit for that - you can customize the layout, the search and the report and stuff in your affiliate id and title.

http://affiliates.ebay.com/tools/editor-kit/

Regards,

Matt
Reply With Quote
  #9  
Old 04-02-2006, 04:08 AM
lorddomain lorddomain is offline
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Hi,

Do you know how to integrate the login/out with PHPPROBID? I have an auctionsite and need to add a vBulletin forum

Thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 04-02-2006, 05:43 AM
memobug memobug is offline
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 418
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

some guy on the probid forums named binarywebs did an integration. It's for-pay but I don't think it was particularly expensive - like $35 or something.

Regards,

Matt
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.
X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.06799 seconds
  • Memory Usage 2,290KB
  • Queries Executed 23 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_beforeqr
  • (1)bbcode_code
  • (3)bbcode_quote
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)modsystem_post
  • (1)navbar
  • (6)navbar_link
  • (120)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (10)post_thanks_box
  • (10)post_thanks_button
  • (1)post_thanks_javascript
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (10)post_thanks_postbit_info
  • (9)postbit
  • (10)postbit_onlinestatus
  • (10)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available:
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files:
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_post_thanks.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • forumjump
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_end
  • post_thanks_function_fetch_thanks_start
  • post_thanks_function_fetch_thanks_end
  • post_thanks_function_thanked_already_start
  • post_thanks_function_thanked_already_end
  • fetch_musername
  • postbit_imicons
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • post_thanks_function_can_thank_this_post_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • showthread_complete