Go Back   vb.org Archive > vBulletin 3 Discussion > vB3 Programming Discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-25-2005, 10:46 PM
Joe Pimms Joe Pimms is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 95
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default database help

how can i fix this to work under vb3 please help ?

PHP Code:
users=$DB_site->query("SELECT userid,username,atmstatus,atmdigest,files_uploaded,files_downloaded,files_emaied from user"); 
this is made in vb2 i want it to work on vb3

plus how do i fix this template ? to be a vb3 one not a vb2 one ?

PHP Code:
 eval("\$atmfilecontentsbit .= \"".gettemplate('atmfilecontentsbit')."\";"); 
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2005, 10:51 PM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 6,863
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

[sql]SELECT userid, username FROM user[/sql]

The other columns don't exist in a standard vB 3 user table.

PHP Code:
eval('$atmfilecontentsbit .= "' fetch_template('atmfilecontentsbit') . '";'); 
Also make sure that the template is being cached, as otherwise this will cause an additional query.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-25-2005, 10:54 PM
Joe Pimms Joe Pimms is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 95
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

there is no
PHP Code:
TABLE_PREFIX 
in there and the other item are a vb 2 hack im trying to recode in vb3 well im trying any how and i got some of it
Reply With Quote
  #4  
Old 01-25-2005, 10:57 PM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 6,863
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Well, in PHP it would be

PHP Code:
$users $DB_site->query("SELECT userid, username FROM " TABLE_PREFIX "user"); 
vB 2 did not support table prefixes, so you won't find this there.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-25-2005, 11:09 PM
Joe Pimms Joe Pimms is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 95
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

sweet thanks so much did u see my question about the template

PHP Code:
eval('$atmfilecontentsbit .= "' fetch_template('atmfilecontentsbit') . '";'); 
here it is again

this is vb2 code need it in vb3 code
Reply With Quote
  #6  
Old 01-25-2005, 11:10 PM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 6,863
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

Quote:
Originally Posted by Joe Pimms
did u see my question about the template
Yes I saw it.
Did you look at my posts?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-25-2005, 11:12 PM
Joe Pimms Joe Pimms is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 95
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

sorry now i did thanks so much man


how about this one ?

PHP Code:
eval("dooutput(\"".gettemplate('atmfileop')."\",0);"); 
Reply With Quote
  #8  
Old 01-25-2005, 11:17 PM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 6,863
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

PHP Code:
eval('print_output("' fetch_template('atmfileop'). '";'); 
Again, make sure that the template is being cached.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-25-2005, 11:25 PM
Joe Pimms Joe Pimms is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 95
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

so would this be right ?

PHP Code:
//eval("\$atmshowcontents = \"".gettemplate('atmshowcontents')."\";");
eval('$atmshowcontents .= "' fetch_template('atmshowcontents') . '";');
//eval("\$atmfooter = \"".gettemplate('atmfooter')."\";");
eval('$atmfooter .= "' fetch_template('atmfooter') . '";');
//eval("dooutput(\"".gettemplate('atmshow')."\",0);");
eval('print_output("' fetch_template('atmshow'). '";'); 
Reply With Quote
  #10  
Old 01-25-2005, 11:32 PM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany
Posts: 6,863
Благодарил(а): 0 раз(а)
Поблагодарили: 0 раз(а) в 0 сообщениях
Default

No, it wouldn't.
But I am not going to tell you what is wrong (at the moment).
I want you to find this out yourself (isn't dificult)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.
X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.04696 seconds
  • Memory Usage 2,260KB
  • Queries Executed 11 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_beforeqr
  • (1)ad_showthread_firstpost
  • (1)ad_showthread_firstpost_sig
  • (1)ad_showthread_firstpost_start
  • (9)bbcode_php
  • (1)bbcode_quote
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)navbar
  • (3)navbar_link
  • (120)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (10)post_thanks_box
  • (10)post_thanks_button
  • (1)post_thanks_javascript
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (10)post_thanks_postbit_info
  • (10)postbit
  • (10)postbit_onlinestatus
  • (10)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available:
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files:
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_post_thanks.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • forumjump
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_start
  • post_thanks_function_post_thanks_off_end
  • post_thanks_function_fetch_thanks_start
  • post_thanks_function_fetch_thanks_end
  • post_thanks_function_thanked_already_start
  • post_thanks_function_thanked_already_end
  • fetch_musername
  • postbit_imicons
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • post_thanks_function_can_thank_this_post_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • showthread_complete