vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vB3 Programming Discussions (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=15)
-   -   set a background with php (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=95192)

FrozenCreations 08-27-2005 09:46 PM

set a background with php
 
yeah, im having a little trouble, dont ask y, but, im editng index.php, i have tryed both these codes and ...

PHP Code:

    echo "\n";
    echo 
"<script language=\"JavaScript1.2\">\n";
    echo 
"<!--\n";
    echo 
"if (document.all||document.getElementById) \n";
    echo 
"document.body.style.background=
          \"url('..images/background.jpg') 
          white center no-repeat fixed\"\n"
;
    echo 
"//-->\n";
    echo 
"</script>  \n"

PHP Code:

echo "<body background=\"images/background.jpg\" bgproperties=\"fixed\">"

i either get an error, or nothing /;

can somone show me the proper way 2 add a background to index.php?

thanks for your help

also, just so you know, after i get this down, i am finished my skin ;) well, just teh editing part, i ahev 2 resize 4 images after this

Adrian Schneider 08-27-2005 10:57 PM

You don't always have to echo everything, sometimes it is easier to go out of PHP.
PHP Code:

?> 

HTML Code:

<!-- HTML BABY -->
<body style="background: url(images/background.jpg); background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed">

PHP Code:

<?php

// more stuff here

?>

is this vBulletins index.php?

FrozenCreations 08-27-2005 11:04 PM

yeah it is vbulltings index.php :) and, i tryed wiht html, ill try your version tho ;)

EDIT: nope, it dident work /; could u use it with php 2? thatway, i can just input it ;)

Adrian Schneider 08-27-2005 11:06 PM

Don't do the ?> thing with vBulletin. Add the extra CSS into your body CSS. (Style Manager > Main CSS) if you only want it for index.php I will try another way.

What I would do is:

FORUMHOME:

find <body>

replace with
HTML Code:

<body style="background: url(images/background.jpg); background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed">

FrozenCreations 08-27-2005 11:08 PM

umm, i cant add it to the header, because, i have set up different backgrounds for different forums, thats right I did somehting useful, and i need 1 JUST 4 the index /;


All times are GMT. The time now is 10:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.00983 seconds
  • Memory Usage 1,721KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (2)bbcode_html_printable
  • (4)bbcode_php_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (5)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete