vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   Member Archives (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=202)
-   -   how to make transparent input backgrounds? (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=39199)

N!ck 05-29-2002 07:28 PM

how to make transparent input backgrounds?
 
anyone?

N!ck 05-29-2002 08:05 PM

never mind, the css thing is:

Code:

background-color: transparent;

Admin 05-30-2002 09:29 AM

That's a cool setting.

Boofo 06-03-2002 09:21 AM

What would you actually use this for?

Quote:

Originally posted by nicksaunders
never mind, the css thing is:

Code:

background-color: transparent;


Admin 06-03-2002 01:14 PM

Quote:

Originally posted by Boofo
What would you actually use this for?
Lots of neat stuff, but most importantly you can make the input box not interfere with what's behind it, background image or whatever.

Boofo 06-03-2002 01:17 PM

So, like you could use that for the quick reply box message area if you had a background image that you want to show through in the box? Would it work even if the background image was stationary?

Quote:

Originally posted by FireFly

Lots of neat stuff, but most importantly you can make the input box not interfere with what's behind it, background image or whatever.


Admin 06-03-2002 01:23 PM

Quote:

Originally posted by Boofo
So, like you could use that for the quick reply box message area if you had a background image that you want to show through in the box? Would it work even if the background image was stationary?
I'm pretty sure that you can.

Boofo 06-03-2002 01:58 PM

I tried it and all I get it the same color in the message box and the reso of the box. Here is the code I used. Did I miss something?

Code:

<textarea name="message" rows="10" cols="$textareacols" wrap="virtual" tabindex="1" style="COLOR: #4D0000 ; BACKGROUND-COLOR : transparent;">
Quote:

Originally posted by FireFly

I'm pretty sure that you can.


51HipHop 06-06-2002 08:07 PM

I'm pretty sure its a CSS tag. You would have to assign the value in the CSS tag instead of the property of the tag.

Boofo 06-06-2002 08:12 PM

How would you go about doing that with the code I have above? I know nothing about CSS tags (yet). :)

Quote:

Originally posted by 51HipHop
I'm pretty sure its a CSS tag. You would have to assign the value in the CSS tag instead of the property of the tag.


All times are GMT. The time now is 12:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01064 seconds
  • Memory Usage 1,735KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (3)bbcode_code_printable
  • (6)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete