![]() |
Yilmaz - Add HTML between head tag of archive page
1 Attachment(s)
Add meta tag or style code to archive page.
--- Mr. Bulent Tekcan started this topic, inspired by this topic, I coded this little mod. |
Thanks so much Yılmaz...
I need to change style like that, I tried in AdminCP but not work. Any idea ? Code:
<style> Thanks so much again |
Quote:
Code:
<style> |
Quote:
Great :up: Thanks so much.. Dostum vallahi b?y?k dertten kurtadın beni, ?ok teşekk?r ederim. Halloldu sonunda. İlgin? bir sorun var. Aktifken es kaza Archive kısmından login olursam ve grafik g?r?n?me ge?ersem bu mesajı veriyor ve login olmama rağmen forum vs bomboş gibi geliyor You have empty profile fields that are required to be filled in. Please click here to edit your profile and update these fields. Anlamadım niye yapıyor b?yle. Profile gidip bir şey yapmadan kaydet dersem normale d?n?yor. Ama ?ıkıp girince yine aynısı oluyor. |
Quote:
Profil alanında doldurulmaz zorunlu bir yer varmış profilinize gidin ve gerekli yeri doldurun. There is a required field in the profile field, go to your profile and fill in the required field. |
Quote:
Normalde bu plugin aktif değilken bu olmuyor. Boş yer yok hepsi dolu. Bir şey yapmadan save edince ana ekran normale d?n?yor. Ama ?ıkıp tekrar girince yine aynısı oluyor. |
1 Attachment(s)
İlk girdiğimde bana da uyarı geldi takımı seçince bir daha gelmedi.
Çıkış yaptım tekrar giriş yaptım sorun yok. |
Quote:
Allah allah bana mı gıcık bu 3 kullanıcı adında da aynı şeyi yapıyor. ?ıkıp tekrar girerken Archive kısmından mı girdiniz ? ??nk? normal sayfadan girince olmuyor zaten. Arşivden girip grafik şekle ge?ince oluyor. |
Arşive tekrar girdim sorun yok.
|
All times are GMT. The time now is 07:15 PM. |