vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   Modification Requests/Questions (Unpaid) (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=112)
-   -   adding new group to show groups (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=32332)

dxb 11-11-2001 01:05 PM

I'm trying to add one more group to the show groups page and this is what I did on showgroups.php file

after

PHP Code:

$modinfo ''

I added

PHP Code:

$newgroup1 ''

then I changed this

PHP Code:


if ($usergroupid == 6) { // Admins
        
eval("\$admininfo .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } else if (
$usergroupid == 5) { // Super Mods
        
eval("\$modinfo .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } else {
        if (!
$grouptitle[$usergroupid]) {
            
$grouptitle[$usergroupid] = $user['title'];
        }
        eval(
"\$groupinfo[$usergroupid] .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } 

to look like this

PHP Code:

if ($usergroupid == 6) { // Admins
        
eval("\$admininfo .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } else if (
$usergroupid == 5) { // Super Mods
        
eval("\$modinfo .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } else if (
$usergroupid == 9) { // New group
        
eval("\$newgroup1 .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } else {
        if (!
$grouptitle[$usergroupid]) {
            
$grouptitle[$usergroupid] = $user['title'];
        }
        eval(
"\$groupinfo[$usergroupid] .= \"".gettemplate("showgroups_adminbit")."\";");
    } 

and then I added this


PHP Code:


if ($newgroup1) {
    
$groupname 'New group';
    
$adminbits $newgroup1;
    eval(
"\$groupbits .= \"".gettemplate("showgroups_group")."\";");


after this

PHP Code:


if ($admininfo) {
    
$groupname 'Adminstrators';
    
$adminbits $admininfo;
    eval(
"\$groupbits .= \"".gettemplate("showgroups_group")."\";");


I'm a newbie to PHP and I hope somebody will help me out with this thing and will tell me what I missed out or where my mistakes are :)

Admin 11-11-2001 01:12 PM

If you're using v2.2.0 (as it seems you are), you can go to Usergroups => Modify => [edit] => "Viewable on show groups page". :)

dxb 11-11-2001 01:15 PM

hahahahaha

I feel so silly hahahahahah

I thought it's the same hack for showmods and I tried the same thing there I never thought there is an option in user group

anyway thanks firefly


All times are GMT. The time now is 07:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.00973 seconds
  • Memory Usage 1,731KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (6)bbcode_php_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (3)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete