![]() |
Premium Fantasia
Hi all;
Premium Fantasia style for who likes blue styles. You can use with 36x versions. Demo: Here Installation Extract zip file upload prfantasia folder to forums root which was located at upload folder. Than import style (xml) file via download/upload styles section at admincp. Contents Header psd file Header menu psd file Buttons psd files Extra Added Turkish buttons and header menu at Turkish zip file. For Turkish users for using Turkish files make below; download all zip files at attached and open Turkish zip file. You will see fantasia and buttons folder just overwrite them to english versions. In Turkish; Zip dosyalarını indirin. Turkish.zip dosyasının i?indeki klas?rler ile prfantasia i?indeki klas?rleri değiştirin yani ?zerine yazdırın. Enjoy |
Hmm thanx haylaz.
--- Fakat o sarı tablo altı renk çok parlak gibi geldi bana.Eline sağlık |
TR : Paylaşıma sunman güzel yeni temayıda bekliyoruz teşekkürler...
EN : Good. Thanks. |
Eline sağlık haylaz ama artık geniş temaların kodası bitti, gözü çok yoruyolar, daraltılmış temalar çıkarırısan daha modern gözükür, bundan önceki ve bu temayı daraltılmış olarak sunarsan çok sevinirm,
Tekrar teşekkürler... |
Aqua tasarımlar kullanırsan güzel olur.
Renk yonlarını güzel bir şekilde uyuşturuyorsun. Fakat dediğim gibi aqua şeklinde yansımalı temalar yaparsan. Daha güzel olur. |
fikirleriniz için teşekkürler.
Aqua tarzı tasarımlar siteyi gif boyutlarının büyük olmas nedeniyle kasıyor. O yüzden o tarz tasarımları pek tercih etmiyorum. Dar temalarıda ben sevmediğimden dolayı geniş temalar daha net içeriği görmenizi sağlıyor o yüzdende dar temalar üzerinde fazla çalışmıyorum. Thanks for your opinions |
Amazing. Can it also work on vbadvanced?
|
thank u haylaz number one skin:up:
we waiting new style's ;) Quote:
|
Quote:
|
Ok, I will try it.
|
All times are GMT. The time now is 08:24 PM. |