![]() |
vBulletin All Versions Turkish Rank Sets FULL
1 Attachment(s)
http://img405.imageshack.us/img405/1452/rankdemoar7.png
TR: Full vBulletin T?rk?e Rank Paketi.. Tamamen Kendi Yapımımdır... R?tbeleri Değiştirmek İsteyen Arkadaşlar İ?in PSD Dosyalasınıda Koydum... İyi G?nlerde Kullanın :) EN: Full vBulletin Turkish Ranks Packet.. It's My Own Construction Exactly... PSD is in the files... Desing By NarcotiqTR ;) |
cok tesekkurler
|
Looks nice.
|
Rica Ederim aveon
Thanks rjmj69 |
Well I see English also so are those included?
|
Quote:
Aktif ?ye -> Active Member Bayan ?ye -> Lady Member Gelişmiş ?ye -> Senior Member ?ye -> Member |
Quote:
|
Teşekk?rler WhaLberg Zaten İngilizcem Kıt, Ger?ekten Zamanlaman S?per... Okumaya Başladım :) Ne Diyor Bu Arkadaşlar B?yle Diyodum ki Seni G?rd?m :)
Tekrar Teşekk?r Ederim... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- my english isn't very good.. apologize friends.. thanks WhaLberg :) |
1 Attachment(s)
Thanks dj_f16,installed...
(Ellerine sağlık dostum.Ayrıca rapid belki linki siler eklenti olarak ekledim emeğin silinmesin gerçekten çok güzel.) |
Haklısın Ama İlk Eklediğimde Hata Veriyordu Sayfa Açılmıyordu Bir Türlü Pencere, Sanırım Virüs Programıda Etkiliyodu Pencereyi... Neyse Bende Ek Olarak Ekledim..
Teşekkür Ederim Kardeşim, İlgilendiğin İçin.. |
All times are GMT. The time now is 10:27 AM. |