vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.5 Template Modifications (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Moderators shown under Forum Description (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=95313)

Snort_2005 08-29-2005 10:00 PM

Moderators shown under Forum Description
 
Hmm.. don't know if this is a forum home template mod as it also edits a forumdisplay template as well.

Ever wanted the forum moderators to show up underneath the forum description on your forum skin? Well, It is possible with template edits.

Installation:


</p>
  1. Login to your Admin Control panel and open the style manager.
  2. Edit the templates of the style you wish to apply this to.
  3. Double-click Forum Home Templates to expand it.
  4. Double-click the template: FORUMHOME
  5. Find and delete:
    Code:

              <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
              <td class=&quot;thead&quot;>$vbphrase[moderator]</td>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
              </if>

  6. Find: (3x)
    Code:

    <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>6<else />5</if>
  7. Change to:
    Code:

    5
  8. Save the template bit.
  9. Double-click the template: forumhome_forumbit_level1_nopost
  10. Find:
    Code:

    <if condition=&quot;$vboptions[showmoderatorcolumn]&quot;>6<else />5</if>
  11. Change to:
    Code:

    5
  12. Save the template bit.
  13. Double-click the template: forumhome_forumbit_level1_post
  14. Find:
    Code:

                    <if condition=&quot;$show['subforums']&quot;><div class=&quot;smallfont&quot; style=&quot;margin-top:$stylevar[cellpadding]px&quot;><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
  15. Add Below:
    Code:

                    <if condition=&quot;$forum[moderators]&quot;><br /><div class=&quot;smallfont&quot;><b>$vbphrase[moderator]s:</b> $forum[moderators]</div></if>
  16. Find and delete:
    Code:

                    <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                    <td class=&quot;alt1&quot;><div class=&quot;smallfont&quot;>$forum[moderators]&nbsp;</div></td>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                    </if>

  17. Save the template bit.
  18. Double-click the template: forumhome_forumbit_level2_nopost
  19. Find:
    Code:

    <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>5<else />4</if>
  20. Change to:
    Code:

    5
  21. Save the template bit.
  22. Double-click the template: forumhome_forumbit_level2_post
  23. Find:
    Code:

                    <if condition=&quot;$show['subforums']&quot;><div class=&quot;smallfont&quot; style=&quot;margin-top:$stylevar[cellpadding]px&quot;><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
  24. Add Below:
    Code:

                    <if condition=&quot;$forum[moderators]&quot;><br /><div class=&quot;smallfont&quot;><b>$vbphrase[moderator]s:</b> $forum[moderators]</div></if>
  25. Find and delete:
    Code:

            <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
            <td class=&quot;alt1&quot;><div class=&quot;smallfont&quot;>$forum[moderators]&nbsp;</div></td>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
            </if>

  26. Double-click Forum Display Templates to expand it.
  27. Double-click the template bit: FORUMDISPLY
  28. Find and delete:
    Code:

              <if condition=&quot;$vboptions[showmoderatorcolumn]&quot;>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
              <td class=&quot;thead&quot;>$vbphrase[moderator]</td>
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
              </if>

  29. Save that template bit.
  30. Double-click User Control Panel Templates to expand it.
  31. Double-click the template bit: USERCP
  32. Find:
    Code:

    <if condition=&quot;$vboptions['showmoderatorcolumn']&quot;>6<else />5</if>
  33. Change to:
    Code:

    5
  34. Save that template bit.
  35. Repeat for additional styles. :)
Enjoy!


Live Demo: http://www.zcworld.net


Update: Fixed the table inside the UserCP If user has subscribed forums.


NOTE: My forum is using a template alteration where you can collapse the forum descriptions and the thread/reply count away and not be bothered by them so I really need an actual LIVE DEMO. Thank you.

KuRi 08-30-2005 02:05 AM

damn you beat me to it..... oh well... good work

Snort_2005 08-30-2005 02:09 AM

Quote:

Originally Posted by KuRi
damn you beat me to it..... oh well... good work

lol You was going to release something like this? @_@ Nice. :p

KuRi 08-30-2005 03:38 AM

yea i have done this for all versions of vbulletin since 2.1.something i think but i was thinking of releasing it for 350... but its ok yours is probably better

jugo 08-30-2005 01:40 PM

What I am thinking is that this should be an option in the vBOptions from the get go.

I think showing the moderatrors under the description makes more sense.

Also...on a side note, would it make sense (for template edits) to create a script which will pull the whole template into a variable then to an ereg_replace() on that variable for the parts that need to be replaced....HMMMM...

I think I'm gonna try something like this.

Snort_2005 08-30-2005 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by jugo
What I am thinking is that this should be an option in the vBOptions from the get go.

Agreed. :)

Quote:

Originally Posted by jugo
I think showing the moderatrors under the description makes more sense.

That was how I had it when I was on IPB. :p

Quote:

Originally Posted by jugo
Also...on a side note, would it make sense (for template edits) to create a script which will pull the whole template into a variable then to an ereg_replace() on that variable for the parts that need to be replaced....HMMMM...

I think I'm gonna try something like this.

I'm not that good with PHP. :( That is why I just wrote the instructions like I did. :)

jugo 08-30-2005 06:16 PM

Quote:

Originally Posted by Snort_2005
I'm not that good with PHP. That is why I just wrote the instructions like I did.


I think everyone writes them out. I'm sure there's a reason it hasn't been done yet, i think that template edits should be a manual thing though, even if it's just for the educational factor.

Snort_2005 08-30-2005 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by jugo
I think everyone writes them out. I'm sure there's a reason it hasn't been done yet, i think that template edits should be a manual thing though, even if it's just for the educational factor.

True.. Sometimes someone has heavily edited templates which may or may not even work with a php preg_replace function. I however, do prefer template edits to be a manual thing as if there is an error, I can fix it right away. :)

Snort_2005 09-15-2005 06:10 PM

UPDATE: I have noticed a small template error within the user control panel if the user had a subscribed forum. I have fixed that error. Just redownload the txt file and do steps 30+ if you have already installed this. :) Thanks

geoff4787 09-19-2005 12:00 AM

Worked great, thanks!

HabbosUs 09-19-2005 05:52 PM

Hello,

There appears to be a problem. In the forum description "Moderators:" has been added however it does not list the names of the moderators.

What could be the problem?

Could somebody also explain to me how i can format the way this looks? At the moment it does not blend in with the forum style.

Thanks in advance,

Snort_2005 09-20-2005 04:26 PM

Quote:

Originally Posted by HabbosUs
Hello,

There appears to be a problem. In the forum description "Moderators:" has been added however it does not list the names of the moderators.

What could be the problem?

Could somebody also explain to me how i can format the way this looks? At the moment it does not blend in with the forum style.

Thanks in advance,

Do you have "Show moderator column on forumhome" checked under Forum Listings Display Options? If not, this modification requires it to be on. :o

HabbosUs 09-20-2005 04:45 PM

Resolved. Thank you Snort_2005.

Snort_2005 09-20-2005 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by HabbosUs
Resolved. Thank you Snort_2005.

No problem. Always willing to help. ^_^;

Lea Verou 10-02-2005 07:05 PM

Jeez. so many changes for such a small thing!! :eek:
I bookmarked it though cause I relly wanted this but I'm too tired for it at the moment.
Thanks. :)

Sooner95 10-03-2005 07:35 PM

This is great tho, I have been looking for the one that put not only the Moderators under the Forum Description, but also threads and posts count as well.. Loved getting rid of those last 2 columns, and it looks much neater that way.

Snort_2005 10-04-2005 08:28 AM

Quote:

Originally Posted by Sooner95
This is great tho, I have been looking for the one that put not only the Moderators under the Forum Description, but also threads and posts count as well.. Loved getting rid of those last 2 columns, and it looks much neater that way.

Currently like I have it on my own site where I placed forum descriptions inside their own cell along with the topic/post count also on that row.. and then the ability to collapse those away? :D

Maybe I should release that template edit. >_>

Quote:

Originally Posted by Loukrhtia
Jeez. so many changes for such a small thing!! :eek:
I bookmarked it though cause I relly wanted this but I'm too tired for it at the moment.
Thanks. :)

Yes, quite a lot of changes.. but it's worth it as when it's done, it works just like how IPB and phpBB has their moderator setup. o_o IMO, I think it just looks better. o_o

Sooner95 10-04-2005 08:09 PM

Quote:

Currently like I have it on my own site where I placed forum descriptions inside their own cell along with the topic/post count also on that row.. and then the ability to collapse those away?
No, but I like that better..LOL I would love to have that edit.

T_Montana 10-05-2005 12:43 AM

anyone have a link for this that works on 3.0.7?

jluerken 10-08-2005 09:34 PM

Its working fine but I have one more question.

I want to but an if clause around all this cause I only want to display MODERATORS if a forum really has one.

It should not display anything if there are no moderators for a board.

Can someone help?

Snort_2005 10-09-2005 12:38 AM

Quote:

Originally Posted by jluerken
Its working fine but I have one more question.

I want to but an if clause around all this cause I only want to display MODERATORS if a forum really has one.

It should not display anything if there are no moderators for a board.

Can someone help?

I have included an if condition that does that already. o_O Maybe you copied the wrong code. Check your edits against the ones in the .txt

For some odd reason, this site changed my " to &quot; when I posted the code in the modification itself. :[

dr_way 10-11-2005 09:16 AM

where can i find this for vb3.0.9?

Sooner95 10-11-2005 11:40 AM

Quote:

Currently like I have it on my own site where I placed forum descriptions inside their own cell along with the topic/post count also on that row.. and then the ability to collapse those away?
Was wondering if you were going to release that as a template release? Like how its done, and would like to implement it onto my site. Thanks.

Snort_2005 10-12-2005 12:18 PM

Quote:

Originally Posted by Sooner95
Was wondering if you were going to release that as a template release? Like how its done, and would like to implement it onto my site. Thanks.

Well, I could. :p Would require me to write another mod. :p However, It's more than just a forum home modification.. It affects a page in the UserCP as well as Forumdisplay. :p

Quote:

Originally Posted by dr_way
where can i find this for vb3.0.9?

If I'm not mistaken, the templates that I edit may not have changed since 3.0.x so you can try putting this on your forum.

Ben5150 10-17-2005 04:56 AM

Ok on this script: Double-click the template: forumhome_forumbit_level1_nopost
10. Find:

<if condition="$vboptions[showmoderatorcolumn]">6<else />5</if>

11. Change to:

5


Question where does the 5 go in where the 6 is or the 5 or change it all together

Snort_2005 10-17-2005 01:29 PM

Quote:

Originally Posted by Ben5150
Ok on this script: Double-click the template: forumhome_forumbit_level1_nopost
10. Find:

<if condition="$vboptions[showmoderatorcolumn]">6<else />5</if>

11. Change to:

5



Question where does the 5 go in where the 6 is or the 5 or change it all together

You want to remove the if conditional as my template mod makes it useless. :p

Ben5150 10-17-2005 02:27 PM

wont work for me :( uninstall

Oblivion Knight 10-19-2005 09:47 AM

Your forumhome_forumbit_level2_nopost template edit seems incorrect to me.?
HTML Code:

19. Find:

<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">5<else />4</if>

20. Change to:

5

I'm sure that should be:
HTML Code:

19. Find:

<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">5<else />4</if>

20. Change to:

4

You're also missing a second template edit in USERCP, you should additionally find and remove this:
HTML Code:

                <if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">
                <td class="thead" width="20%">$vbphrase[moderator]</td>
                </if>

;)

nobita 10-26-2005 10:47 AM

This hack not for vb3.5 Gold?

SpaceStar 10-26-2005 07:32 PM

Installed and working :)

JsnakeJ 11-04-2005 03:51 PM

Ain't workin for 3.5.0 Gold man. Also try and make it more understandable next time. Tahnks.

jluerken 11-05-2005 08:46 AM

Quote:

Originally Posted by JsnakeJ
Ain't workin for 3.5.0 Gold man. Also try and make it more understandable next time. Tahnks.

Working fine for 3.5.0 and 3.5.1
see www.clanforums.com

JsnakeJ 11-05-2005 08:54 AM

No idea why mine won't work. May be my skins. Would you be free to help me with it?

jluerken 11-05-2005 09:18 AM

did you turn on the SHOW MODERATOR COLUMN option in the vbulletin options?

JsnakeJ 11-05-2005 09:24 AM

Had it on before. I think its because that first edits not in my skin.

Sorted this out.

Ben5150 11-25-2005 06:29 PM

Hey this is a great item to add but one question on change line 7,11,,20,33 do you change the whole line to 5 or where the first number is or the last number
thanks

Ben5150 11-25-2005 07:32 PM

ok I fig it out but one thing I see when logging out out of my forums is how do I fix this problem (SEE ATTACHMENT)
THANKS

Snort_2005 12-05-2005 07:17 AM

@Ben5150, I'm sorry it took me so long to respond.. It appears you are using a custom FORUMHOME template.. Would you be so kind as to post the contents of that template for me?

Mr Jacob 01-03-2006 02:00 PM

I'm having trouble implementing this on 3.5.2

any suggestions?

Smiry Kin's 03-26-2006 03:05 PM

could this please be updated for 3.5.4?? having problems from the start.


All times are GMT. The time now is 04:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01296 seconds
  • Memory Usage 1,847KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (16)bbcode_code_printable
  • (3)bbcode_html_printable
  • (17)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (40)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete