vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.0 Full Releases (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=33)
-   -   vBChat v2.3 (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=71049)

Zero Tolerance 02-27-2005 04:50 PM

Quote:

Originally Posted by MauriceReed
installed as instructed in the options - upgraded from 2.1 to 2.2.

the window in IE is NOT adjustable, which was how i took it to be in the upgrade?

either way, its still full screen on my monitor 1280x1024 on a 19" tft.

not tested it in firefox as yet.
other than the window size problem, the hack is the dogs knackers m8

**EDIT**

checked it out in firefox, and the window opens up MAXXED out on the screen..ie, as if maximized.

It's supposed to be full screen :)

Quote:

No, I used the word 'costs' actually. Then it happened to him. He left chat and came back - I retyped my sentence and used the word 'costs' again. It happened again. It also happened with more than one contraction in a sentense. Single contraction in a sentence did not yield the error.

We chatted for about an hour previously, then about 20 mins after these apostrophe/quote tests without error.

In short, could dual apostrophe's or quote's cause the issue?
I seriously doubt it will be specific inputs into the chat that cause this, it seems to a be a freak out bug that occurs to certain people are certain times, as i said before, slow pc's can sometimes do this, especially since 2 hidden iframes are refreshing every 8 seconds.

Quote:

Could it be that this user has Javascript turned off and therefore the chat window opens and closes as a regular web page window? That would then defeat the chat log out?
User with JS turned off = The chat doesn't work at all. Having pop up blockers on however will stop the chat from detecting that you left.

- Zero Tolerance

MauriceReed 02-27-2005 05:06 PM

Quote:

It's supposed to be full screen
my bad then m8...sorry about that.

is there any way in future updates an option could be included to have the ability to reduce the window size at all??

might be an idea.

hack is excellent tho m8, seriously.

Zero Tolerance 02-27-2005 05:07 PM

Quote:

Originally Posted by MauriceReed
my bad then m8...sorry about that.

is there any way in future updates an option could be included to have the ability to reduce the window size at all??

might be an idea.

hack is excellent tho m8, seriously.

Sure i don't see why in the next update i'll change the pop up to allow it to be resized :)

- Zero Tolerance

steadicamop 02-27-2005 05:15 PM

As a quick resolve to the page opening full size, this is the code I used:

Find:
Code:

vBChat = window.open('vBChat.php?$session[sessionurl]','vBChat','directories=no,height='+window.screen.height+',width='+window.screen.width+',location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no')
Replace with
Code:

vBChat = window.open('vBChat.php?$session[sessionurl]','vBChat','directories=no,height=560,width=800,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no')
Please note ; for whatever reason there are spaces in the "scrollbars" code, I can't remove it when it appears there, just remove the extra spaces between the word

This works nicely for me, whether it will for everyone else, I'm not sure .... if this isn't the right way to do it, please someone tell me!

Zero Tolerance 02-27-2005 05:20 PM

Quote:

Originally Posted by JasonWilliams
As a quick resolve to the page opening full size, this is the code I used:

Find:
Code:

vBChat = window.open('vBChat.php?$session[sessionurl]','vBChat','directories=no,height=9999,width=9999,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no')
Replace with
Code:

vBChat = window.open('vBChat.php?$session[sessionurl]','vBChat','directories=no,height=560,width=800,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no')
Please note ; for whatever reason there are spaces in the menubar code, I can't remove it when it appears there, just remove the extra spaces between the word

This works nicely for me, whether it will for everyone else, I'm not sure .... if this isn't the right way to do it, please someone tell me!

That line of code was changed in v2.2 to open full screen for all resolutions, i suggest you update to the newest version :)

- Zero Tolerance

steadicamop 02-27-2005 05:21 PM

Yep I just did upgrade but it opens full screen, and at 1280 x 1024 that's a large window for the chat area to open in! I just thought I'd edit the code quickly to see if it would work, it bugs me full screen ... nothing personal!

Zero Tolerance 02-27-2005 05:30 PM

Alright then, it is ofcourse your decision :)

- Zero Tolerance

Mechanical Mind 02-27-2005 05:32 PM

Holy frickin' crap! I just read 799 posts!

I've got to ramble for a minute here...... I don't think I have installed any of Zero Tolerance's hacks before. But the guy seems really legitimate and professional. I think I will take the plunge with this one.

Oh, excited...

BTW, I have no chat installed currently... Do I just install Version 2.2 from the get-go?

Zero Tolerance 02-27-2005 05:35 PM

Quote:

Originally Posted by Mechanical Mind
Holy frickin' crap! I just read 799 posts!

I've got to ramble for a minute here...... I don't think I have installed any of Zero Tolerance's hacks before. But the guy seems really legitimate and professional. I think I will take the plunge with this one.

Oh, excited...

BTW, I have no chat installed currently... Do I just install Version 2.2 from the get-go?

There is a fresh installation instructions & auto install script to install v2.2, so don't worry about that, i make sure all old users can upgrade and new users have no trouble using the latest version :)

- Zero Tolerance

Mechanical Mind 02-27-2005 05:37 PM

Quote:

Originally Posted by Zero Tolerance
There is a fresh installation instructions & auto install script to install v2.2, so don't worry about that, i make sure all old users can upgrade and new users have no trouble using the latest version :)

- Zero Tolerance

Great. Thank you. I looked at the first post and I figured that's what "You may install v2.2 fresh" meant, but I wasn't sure...

Thanks again... :classic:

mm


All times are GMT. The time now is 06:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01825 seconds
  • Memory Usage 1,755KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (4)bbcode_code_printable
  • (8)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (4)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete