vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.6 Add-ons (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=194)
-   -   New Posting Features - Form Hack (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=126676)

Lord Kuam 10-30-2007 12:26 AM

Well it seems that I am still getting the white page, although I realized that I could not directly enter the link into my browser (I had to enter it first, get the error message, and then hit refresh).

I've modified several details to include the questions and a few other aspects, and now I can't get the form to show up, as I said. Why am I only getting a white page?

Thanks!

EDIT

So I've figured out that I'm getting white pages because I changed the template name. Now, I need a new template because when I change all the options (add/remove questions, change number of answers etc) it stays with the current template, meaning I have fields that don't exist (they're there but are blank), my radioquestion fields have 6 selections in it from the original form even though I only have two options, and a variety of other issues.

What do I need to do to get a new template running?

attroll 10-30-2007 04:21 AM

Quote:

Originally Posted by Lord Kuam (Post 1371585)
Well it seems that I am still getting the white page, although I realized that I could not directly enter the link into my browser (I had to enter it first, get the error message, and then hit refresh).

I've modified several details to include the questions and a few other aspects, and now I can't get the form to show up, as I said. Why am I only getting a white page?

Thanks!

EDIT

So I've figured out that I'm getting white pages because I changed the template name. Now, I need a new template because when I change all the options (add/remove questions, change number of answers etc) it stays with the current template, meaning I have fields that don't exist (they're there but are blank), my radioquestion fields have 6 selections in it from the original form even though I only have two options, and a variety of other issues.

What do I need to do to get a new template running?

What template name did you change and if you changed any templates names then you also have to make sure you changed your name of the template inside the plugin also.

Lord Kuam 10-30-2007 09:33 PM

Code:

// Name of the main template
$maintemplate = "support";
// Name of the answer template
$answertemplate = "supportanswers";

This is what I changed (support WAS form; supportanswers WAS formanswers).

I am still learning this coding. If you could direct me what other code I need to modify, I would greatly appreciate it.

Thank you

afmarko99 10-31-2007 01:37 AM

I have tried to figure this out. I was able to make a few changes but to overhaul the form like I want would take awhile. Too bad someone doesn't come out with a hack like Wow Recruitment Form. I believe he took this form and developed a much more user friendly gaming form. All I really want is some custom question blocks.

I guess I will give it a try again later.

firstrebel 10-31-2007 06:18 AM

Quote:

Originally Posted by EaglezEye (Post 1372455)
I have tried to figure this out. I was able to make a few changes but to overhaul the form like I want would take awhile. Too bad someone doesn't come out with a hack like Wow Recruitment Form. I believe he took this form and developed a much more user friendly gaming form. All I really want is some custom question blocks.

I guess I will give it a try again later.

The WOW form is designed for a specific purpose, this mod is the basics for any purpose. You just need to customise the form and the two templates.

Yes, it takes time, that is the fun in web design. The alternate option is to pay someone to do the job. That is no fun. Like many such mods the author has done the functionality code and the rest is down to us.

Bob

attroll 10-31-2007 06:33 AM

Quote:

Originally Posted by Lord Kuam (Post 1372296)
Code:

// Name of the main template
$maintemplate = "support";
// Name of the answer template
$answertemplate = "supportanswers";

This is what I changed (support WAS form; supportanswers WAS formanswers).

I am still learning this coding. If you could direct me what other code I need to modify, I would greatly appreciate it.

Thank you

Then you need to create a support template and copy the code from form and put it in there and edit the way you want it to be.

Then you need to create a supportanswers template and copy the code from formanswers and put it in there and edit the way you want it to be.

attroll 10-31-2007 06:35 AM

Quote:

Originally Posted by EaglezEye (Post 1372455)
I have tried to figure this out. I was able to make a few changes but to overhaul the form like I want would take awhile.
I guess I will give it a try again later.

Yes this does take a while. It took me a long time to get my form the way I wanted it. It took two nights to get it done.

mystic10 11-02-2007 11:23 PM

sorry for the silly question but i am very confused i dont understand ur instructions about edit form hook and u will see the intrucion...i went to the plugin and pressed edit and i saw

Product ID form_hack
Title

Version

Description

Product URL

Version Check URL
please clarify and help thanks

attroll 11-03-2007 07:53 AM

Quote:

Originally Posted by mystic10 (Post 1374492)
sorry for the silly question but i am very confused i dont understand ur instructions about edit form hook and u will see the intrucion...i went to the plugin and pressed edit and i saw

Product ID form_hack
Title

Version

Description

Product URL

Version Check URL
please clarify and help thanks

Read this post here and it should help https://vborg.vbsupport.ru/showpost....&postcount=675

Brundlefly 11-03-2007 01:27 PM

The hook is edited from the "Plugin Manager", Each plugin has two templates that are edited from the style manager. 1. Usually named "form" 2. Usually named "form_answers".


All times are GMT. The time now is 12:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02259 seconds
  • Memory Usage 1,758KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (2)bbcode_code_printable
  • (5)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (4)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete