vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   Modification Graveyard (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Add-On Releases - Advertisement System V2.6 Aka Ad Management (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=179083)

mexicanpizza 09-22-2008 02:09 AM

Great work so far. For anyone having trouble...make sure you have Disabled AdBlockPlus...it filters ads.php? by default (don't ask me how I know this... :mad: :D )

My question is: What is the best way to show different ads (in my case navbar) in different forums?

From reading this thread and testing it is possible to put something like this...

Code:

<if condition="in_array($forumid, array(5,6,7))">
      $ad_navbarBelow
<else />
      <if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
              $ad_navbarBelow
      </if>
</if>

...directly in the navbar template and it works great. Only problem is that it's only showing whatever single ad I've put into the adcode section of this plugin. My goal will be to show different ads in different forums and on the forum index.

Seems like I should be able to use something like this directly into the adcode box in this plugin...

Code:

<if condition="in_array($forumid, array(5,6,7))">
    <img src="banner1.jpg">
<else />
        <if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
                <img src="banner2.jpg">
        </if>
</if>

...but in this case the conditionals don't work and I just get two ads displayed. Any hints?

This seems like me missing something trivial.

thanks.

ByB 09-22-2008 10:51 AM

Quote:

Originally Posted by karim004 (Post 1617397)
admincp , Styles & Templates , Style manager , your style , Ad Location Templates , template ad_rightcolumn_code and edit :
Code:

<table align="center" border="0" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" class="tborder" width="90%">

Thank you very much

The red/blue border is comming when I add a hyperlink to the picture in the right colunm!!
No border is showen im my banner add.

PHP Code:

Rediger tekst 
<if condition="$vboptions[advert_rightcolumn_onoff]">
</
td>
<
td width="160" valign="top" align="center">

<
table align="center" border="0" cellpadding="$stylevar[cellpadding]cellspacing="$stylevar[cellspacing]class="tborder" width="160">

<
tr>
<
td class="tcat"><span class="bigfont"><b>
                
$adtitle
            
</td>
        </
tr>
        <
tr>
            <
td class="alt1">
                
$rightcolumn_ad
            
</td>
</
tr>
</
table>
<
br /> 

Where can I change this?

All the best ByB

Chris B 09-22-2008 01:55 PM

Since making the chances it seems to have very slightly streched my forum width on the index:
http://www.gamebrit.com/forum

Any ideas why, and how would i change this?

Simon Lloyd 09-24-2008 01:50 PM

Excellent mod...installed!

Dan@TT 09-24-2008 03:04 PM

I've followed all the steps, everything works but I have an error on the page, it's shown in Internet Explorer 7 in the bottom left corner of the screen

Line: 5
Char: 4
Error: 'document.frames.MyFrame1.location' is null or not an object
Code: 0
URL: http://www.myforum.com/forums/autorefresh_header.php

Anything can be done to fix it ?

karim004 09-24-2008 03:39 PM

Quote:

Originally Posted by Dan@TT (Post 1629301)
I've followed all the steps, everything works but I have an error on the page, it's shown in Internet Explorer 7 in the bottom left corner of the screen

Line: 5
Char: 4
Error: 'document.frames.MyFrame1.location' is null or not an object
Code: 0
URL: http://www.myforum.com/forums/autorefresh_header.php

Anything can be done to fix it ?

upload autorefresh_header.php to your forum folder ! then go to admincp , style manager ad_headerEnd and enter the full link example if your forum link = http://www.Dan@TT.com/forum change :
Code:

/autorefresh_header.php
with
Code:

http://www.Dan@TT.com/forum/autorefresh_header.php

GoTTi 09-26-2008 08:32 AM

your template edit is not in my header...

in the instructions it says:

Quote:

2= before :
<td align="$stylevar[right]" id="header_right_cell">
<if condition="$ad_location['ad_header_logo']">$ad_location[ad_header_logo]<else />&nbsp;</if>
</td>
Add :
<td align="$stylevar[right]"><center><if condition="$ad_headerLogo"><center>$ad_headerLogo</center><else />&nbsp;</if></center>
when i goto find the line, its not there in my header

GoTTi 09-26-2008 08:39 AM

does the auto refresh work or no? using adbrite

BozzaJos 09-26-2008 02:10 PM

Quote:

Originally Posted by GoTTi (Post 1630751)
your template edit is not in my header...

in the instructions it says:



when i goto find the line, its not there in my header

Same here. Really need an answer to this in order to get this mod working.

Uninstalled for the time being.

protoolers 09-26-2008 03:35 PM

Advertisement System (Forumbit Threadbit & Full page)
Advertisement System (Posts, PMs & Announcements)

Dont work, i have edit and check the template as your istruction, but dont work.
:( can anyone help me please?

the other setting still work fine.

i have 3.7.2 version


All times are GMT. The time now is 12:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02034 seconds
  • Memory Usage 1,755KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (5)bbcode_code_printable
  • (1)bbcode_php_printable
  • (4)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (3)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete