vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 2.x Beta Releases (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=5)
-   -   vbProArcade Beta 2 (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=42880)

Tigga 09-22-2002 01:07 AM

Quote:

Originally posted by futureal
The time is (right now) pulled off of the server and stored in the database in server time. I have not yet added the code to adjust for user's timezones, although that will be rather easy to do.
Ok, so that means that if a user made a high score at say 3:37 pm, then the server time changed, the time they got their high score would remain 3:37 pm, right? Just curious about that because the user we think might be cheating made a couple of scores that were too close together to be right, but it seems it could be possible since I know the server time has changed a couple of times, thus the times he made those scores could be off.

futureal 09-23-2002 12:04 AM

As it stands right now, changing the server time would not affect old scores, it would only affect new scores. Like:

- Server time is 1 PM
- User plays game at 1:30 and its recorded as 1:30
- Server time goes back an hour
- User plays game again and its recorded as 12:35

Now in the database, it looks like the second game finished before the first game.

Once I add the code to compensate for a user's time zone, it will take the stored time as the server time, and then calculate the viewing user's GMT offset with that.

situledi 09-23-2002 09:13 PM

ok.. i have a question

first af all thanx for this great MOD, and sorry for my english...

well, i want to restrict, b/c some new registred members play game before posting (to say "hi everybody.. what a beautifull forum with nice people.... lol )) incredible ...

so i make some modifications in proarcade.php:

if
(
(
($bbuserinfo[usergroupid] != 2) and
($bbuserinfo[usergroupid] != 5) and
($bbuserinfo[usergroupid] != 6) and
($bbuserinfo[usergroupid] != 7) and
($bbuserinfo[usergroupid] != 8)

) and
(
($bbuserinfo[posts] < 5)
)
)
{
show_nopermission();
}

break;

so registred user need a minimum of 5 posts before playing...

my question is.. there is a way.. for posts by day? or creating a new thread? something to help peple to not forget there are in a forum?

well i hope u understand my mind.. thanx in advance

Scrooge 09-23-2002 11:40 PM

I did the code the way you suggest Futureal. I'm not sure if that is still part of my current problems or not though.

The only games that work for me are Snake and Space Invaders. Any idea why the others wouldn't work?

Also, the Champions does not display. I tried the method mentioned earlier about putting it in postbits, but that doesn't seem to work either. If I put it in postbits shouldn't I also need a template called champions_postbits or something? (Don't laugh, I am a newbie :) )

Thanks for any help.

futureal 09-24-2002 02:21 AM

Quote:

Originally posted by situledi
so registred user need a minimum of 5 posts before playing...

my question is.. there is a way.. for posts by day? or creating a new thread? something to help peple to not forget there are in a forum?

You could do things like that, but they would require additional queries. To get a user's posts in a day you would have to select from the post table where the userid is the user's and the date is today's date. For threads you'd have to check threadid to see if it was started by a particular userid on a particular day, and so on.

Basically, you would just have to add any conditional information to the code just as you added your post check above. You may want to display a message to the user as well, such as "You must post at least XX times each day to use the Arcade."

futureal 09-24-2002 02:40 AM

Quote:

Originally posted by Scrooge
The only games that work for me are Snake and Space Invaders. Any idea why the others wouldn't work?
If a few games are working but others aren't, in means there is a problem in the Game Configuration. Check to make sure that the filenames (*.swf) are correct, the game names are unique/correct, and that the games are active.

Quote:

Also, the Champions does not display. I tried the method mentioned earlier about putting it in postbits, but that doesn't seem to work either. If I put it in postbits shouldn't I also need a template called champions_postbits or something? (Don't laugh, I am a newbie :) )
The Champ System should work "as is" with no modifications, assuming that your user's titles are being displayed in postbit (which is the vB default). Once again, make sure that the Champ System is enabled in the General Options and enabled for each game that you'd like to see it on.

Scrooge 09-24-2002 02:59 AM

Quote:

If a few games are working but others aren't, in means there is a problem in the Game Configuration. Check to make sure that the filenames (*.swf) are correct, the game names are unique/correct, and that the games are active.
Checked all of the above multiple times, and it is correct. I tried just running the flash to see if it was the hack or the actual game too. The working titles (Snake and Space Invaders) work, but even if I go directly to the others they don't work. Maybe I uploaded in ASCII when it should be binary or vice versa? I checked permissions to and they working and non-working have the same permissions.

Quote:

The Champ System should work "as is" with no modifications, assuming that your user's titles are being displayed in postbit (which is the vB default). Once again, make sure that the Champ System is enabled in the General Options and enabled for each game that you'd like to see it on.
This may be the problem. I have a couple of User Title hacks, one allowing users to change titles if they have made a donation for example. Maybe the conflict is there?

VietPDX 09-24-2002 03:52 AM

i don't know if this an old or new bug ...but basicly i have a website for vietnamese and one of my member has this nick " be' P" ...and the program just give error. I look through the script and notice you didn't add in addslashes for username. I did some tweakin and now it's perfect now. I don't know if you already did or going to fix that bug or not, but i just want to let u know :bandit:

ENJOY

Scrooge 09-24-2002 04:18 AM

I uploaded the game files again and they work now! Don't know if it matters, but I uploaded in binary this time.

Fuitad 09-24-2002 04:55 AM

I am begging you, please make the arkanoid game able to disable music :)


All times are GMT. The time now is 03:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02656 seconds
  • Memory Usage 1,747KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (6)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (4)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete