vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   Modification Graveyard (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Major Additions - Mary's Classifieds (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=267194)

k6rikko 09-25-2011 10:25 AM

Pleae reply to my posting above about the datagrid width :( Holy VB.org members do me this favor ^^ its really important for me

maineGuy72 09-25-2011 10:44 AM

Quote:

Originally Posted by k6rikko (Post 2249854)
Pleae reply to my posting above about the datagrid width :( Holy VB.org members do me this favor ^^ its really important for me

https://vborg.vbsupport.ru/showpost....postcount=1205

qpurser 09-25-2011 11:09 AM

I just noticed on your site you released version 6.0.
Is this the PRO version now.
Can you tell us a little what the main differences are?

Michael

Nevermind... I purchased the V6 in the mean time.
Very very nice!!!!

Bergler 09-25-2011 08:49 PM

Are you able to charge for a classified with this program?

Christos Teriakis 09-26-2011 08:26 AM

Quote:

Originally Posted by Bergler (Post 2250032)
Are you able to charge for a classified with this program?

It follows the usergroup permissions. If you want your users to pay for posting Ads, you must add a usergroup (eg Sellers) and allow only this usergroup to post.

Chris

Christos Teriakis 09-26-2011 08:44 AM

Quote:

Originally Posted by k6rikko (Post 2249543)
I have uploaded a picture here from the classified browsing view.
It doesnt looks very well on the page.
The white background etc.

You need to edit 2 templates:

1.- microclassifieds_searchgrid
2.- microclassifieds_browsegrid

Find:
Code:

<body bgcolor="#FFFFFF">
and replace with:
Code:

<body>
or change FFFFFF with your own background color


Quote:

Originally Posted by k6rikko (Post 2249543)
Whats the name and where can i find the right css or template to change the dg size (width) and fix it to the white space size ?

Has replied many times. You don't need to edit any css, but the classifieds.php.

Search for:
Code:

$objGrid-> FormatColumn
It appears 10 times between the lines: 1441-1454. You need to change the values in red as in example below:
Code:

$objGrid-> FormatColumn("logo","".$vbphrase["microclassifieds_photo"]."", "25", "0","0","60","center","imagelink:microclassifieds/photos/thumbs/%s:loadAd(%s),id");
$objGrid-> FormatColumn("adtype","".$vbphrase["microclassifieds_grid_adtype"]."", "40", "50", "0", "30", "center", "image:microclassifieds/images/adtype%s.png");
$objGrid-> FormatColumn("title","".$vbphrase["microclassifieds_title"]."", "13", "20", 0, "100","left", "link:loadAd(%s),id");
$objGrid-> FormatColumn("categoryid","".$vbphrase["microclassifieds_category"]."", "5", "1", 0, "70", "left", "related:select name from ".TABLE_PREFIX."microclassifieds_categories where id=%s");
$objGrid-> FormatColumn("userid","User", "5", "30", 2, "5", "left");
$objGrid-> FormatColumn("username","".$vbphrase["microclassifieds_seller"]."", "5", "30", 0, "70", "left", "link:loadUser(%s),userid");
$objGrid-> FormatColumn("newused","".$vbphrase["microclassifieds_condition"]."", "5", "30", 1, "55", "left", "select:1_".$vbulletin->options["microclassifieds_new_item"].":2_".$vbulletin->options["microclassifieds_used_item"]."");
    $arrConditions = array("['adtype']==3" => "['buynow']",
                          "['adtype']!=3" => "['price']"
    );
$objGrid-> FormatColumn("starts","".$vbphrase["microclassifieds_post_at"]."", "5", "30", 0, "50", "right");
$objGrid-> FormatColumn("price","".$vbphrase["microclassifieds_price"]."", "5", "30", 0, "60", "right", "money:".$vbulletin->options["microclassifieds_curpre"]."");
$objGrid-> FormatColumn("location","".$vbphrase["microclassifieds_location"]."", "5", "10", "0", "65", "left");

In general is the value before the aligment (eg "center"). Please note that this is a fix width (px) and not related (%).

Chris

fwulfers 09-26-2011 12:10 PM

When someone clicks Report It for a classified ad and fills out the message, what is supposed to happen?

JimL 09-26-2011 03:59 PM

I get this on a new install on a forum upgraded vb3.8.2 to vb4.1.6

Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method 'imgAreaSelect'
(anonymous function)usercp_classifieds.php:328
D.event.handle
D.event.add.handle

no users are able to add a selection to the image for thumbnail-cropping. Any ideas?

Christos Teriakis 09-26-2011 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by JimL (Post 2250256)
I get this on a new install on a forum upgraded vb3.8.2 to vb4.1.6

Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method 'imgAreaSelect'
(anonymous function)usercp_classifieds.php:328
D.event.handle
D.event.add.handle

no users are able to add a selection to the image for thumbnail-cropping. Any ideas?

Please try to re-upload the files, especially those in the directory microclassifieds/includes/
Most probably someone didn't uploaded at all, or uploaded with errors.

Chris

Christos Teriakis 09-26-2011 05:00 PM

Quote:

Originally Posted by fwulfers (Post 2250179)
When someone clicks Report It for a classified ad and fills out the message, what is supposed to happen?

Nothing changes to the Ad, but the Ad is appears on the moderator options Reported Ads. The moderator then can decide to reject the report or delete the Ad.

Chris

JimL 09-26-2011 05:11 PM

Quote:

Originally Posted by ChrisTERiS (Post 2250270)
Please try to re-upload the files, especially those in the directory microclassifieds/includes/
Most probably someone didn't uploaded at all, or uploaded with errors.

Chris

Tried twice now without any luck. Any form of debugging-thing I can activate to see where it crashes?

Halfhidden 09-27-2011 10:06 AM

Found a problem.
In advanced search the drop downs for Type, seller type and condition have nothing in the dropdown's.
Here's a screen print.

fingertip 09-27-2011 10:23 AM

Hi Chris,

Great plugin! I've just installed 5.1.7 and I can't designate an Ad as being Premium. I open ad for editing, check the Premium option and save it. When I open it again the Premium option is unchecked...

k6rikko 09-28-2011 06:54 AM

@Chris have many thanks for your support and great work .
Thanks for helping me in this :)

greets Rikko

sdebank 09-28-2011 07:31 AM

Great mod and excellent work Chris.

Does anybody know how to correct the bg/vbseo footer from appearing in the category listings?

bosken 09-28-2011 08:21 AM

Have 3 issues: FYI: Reinstalled whole app. from scratch v5.1.7

1. Dateformat Weeks ,etc, where change to my own language (swedish)
2. Date II, Wed, where change to my language, or change this particular date setting
3. Facebook share, does NOT pic up pictures, had same thing with old version. Any fix? Did try to disable ALL 3 party apps but still no go.

https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/09/11.jpg

bosken 09-28-2011 08:58 AM

Tried to change the boxes as you wrote, cant get it to work, I have a fixed theme width.
First i thought it had to do with the app "Everywhere sidebar", but looks same even when that is deactivated.

If possible to extend some of the fields, Region, Rubrik etc.

https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/10/53.jpg

***

If I change to my "fluid" theme, page looks even more strange?!

https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/10/54.jpg

GoHighVoltage 09-28-2011 12:06 PM

How much does it cost to remove the copywrite? Also, does anyone have a website that I can see it live and working?

Is there any conflicts or problems? Installation/setup easy?

fwulfers 09-28-2011 12:15 PM

Small bug with quotes in the title of a classified ad on the main page (for example 17" wheels). Quotes appear fine in titles in other places. http://saabworld.net/classifieds.php

maineGuy72 09-28-2011 12:56 PM

Quote:

Originally Posted by fwulfers (Post 2250881)
Small bug with quotes in the title of a classified ad on the main page (for example 17" wheels). Quotes appear fine in titles in other places. http://saabworld.net/classifieds.php

i think it happens with any non-alphanumeric character such as & if you goto that item and look at the page title i think it will be messed up there also

bosken 09-28-2011 02:03 PM

Quote:

Originally Posted by GoHighVoltage (Post 2250879)
How much does it cost to remove the copywrite? Also, does anyone have a website that I can see it live and working?

Is there any conflicts or problems? Installation/setup easy?

Live on my site. http://harleyforum.se/classifieds.php

Installation easy. Great support from coder here.

bosken 09-28-2011 02:04 PM

Yes, its the sign for inch: " have same problem

JimL 09-29-2011 09:56 AM

I have a problem.

"contact seller / send email / report" link in view item links to siteurl/#, but it seems like it just skips whichever javascript code it is supposed to run and redirects the user to the actual siteurl/# (ie: my front page).

Christos Teriakis 09-29-2011 09:59 AM

Quote:

Originally Posted by bosken (Post 2250916)
Yes, its the sign for inch: " have same problem


Marked for check

Chris

Christos Teriakis 09-29-2011 10:01 AM

Quote:

Originally Posted by JimL (Post 2251189)
I have a problem.

"contact seller / send email / report" link in view item links to siteurl/#, but it seems like it just skips whichever javascript code it is supposed to run and redirects the user to the actual siteurl/# (ie: my front page).

Seems that the plugin for popup is not loading in your page. Can you right click on that page and then preview the page's code? Somewhere at the top must exists the followin line:
Code:

<script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jqModal.js"></script>
Chris

Christos Teriakis 09-29-2011 10:06 AM

Quote:

Originally Posted by Halfhidden (Post 2250496)
Found a problem.
In advanced search the drop downs for Type, seller type and condition have nothing in the dropdown's.
Here's a screen print.

Can you try by uploading this file? I've fixed it, but maybe is not on the zip file? Instead to use vbphrase I used vboption there.

Chris

Christos Teriakis 09-29-2011 10:08 AM

Quote:

Originally Posted by fingertip (Post 2250502)
Hi Chris,

Great plugin! I've just installed 5.1.7 and I can't designate an Ad as being Premium. I open ad for editing, check the Premium option and save it. When I open it again the Premium option is unchecked...

Have you upgraded to the latest version? I've fixed it. I'm attaching the file.

Chris

JimL 09-29-2011 10:08 AM

bottom of header:
Code:

<script type="text/javascript" src="mobiquo/tapatalkdetect.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin-editor.js?v=416"></script>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=25&amp;amp;langid=3&amp;amp;d=1317265569&amp;amp;td=ltr&amp;amp;sheet=editor.css" />
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=25&amp;amp;langid=3&amp;amp;d=1317265569&amp;amp;td=ltr&amp;amp;sheet=bbcode.css" />
  <link rel="stylesheet" href="microclassifieds/includes/classifieds.css" type="text/css" />
  <link media="screen" rel="stylesheet" href="microclassifieds/includes/lightbox.css" />
  <link rel="stylesheet" href="microclassifieds/includes/jqModal.css" type="text/css" />
  <script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jquery.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jqModal.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jquery.jcarousel.min.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jquery.title.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jquery.lightbox.js"></script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#buy').jqm({trigger: 'a.buy'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#bid').jqm({trigger: 'a.bid'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#contactad').jqm({trigger: 'a.contactad'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#email').jqm({trigger: 'a.email'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#report').jqm({trigger: 'a.report'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$().ready(function() {
  $('#editbid').jqm({trigger: 'a.editbid'});
});
</script>
<script type="text/javascript">
  $().ready(function() {
    $('#rss').jqm({trigger: 'a.rss'});
  });
</script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#sliderAds').jcarousel({
        visible: 3,
        animation: "slow",
        auto: 0
    });
});
</script>
<script>
$(document).ready(function(){
    $("a[rel='lightbox']").colorbox({transition:"none", width:"640", height:"480"});
});
</script>
<script type="text/javascript" src="microclassifieds/includes/jsShare.js"></script>
<script type="text/javascript">
      $(document).ready(function() {
          $('#buttons').jsShare({ maxwidth: 360 });
          $('#buttons-expanded').jsShare({ initialdisplay: 'expanded', maxwidth: 360 });
      });
</script>
</head>


Contents of /microclassifieds/includes/jqModal.js
Code:

/*
 * jqModal - Minimalist Modaling with jQuery
 *  (http://dev.iceburg.net/jquery/jqModal/)
 *
 * Copyright (c) 2007,2008 Brice Burgess <bhb@iceburg.net>
 * Dual licensed under the MIT and GPL licenses:
 *  http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php
 *  http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
 *
 * $Version: 03/01/2009 +r14
 */
(function($) {
$.fn.jqm=function(o){
var p={
overlay: 50,
overlayClass: 'jqmOverlay',
closeClass: 'jqmClose',
trigger: '.jqModal',
ajax: F,
ajaxText: '',
target: F,
modal: F,
toTop: F,
onShow: F,
onHide: F,
onLoad: F
};
return this.each(function(){if(this._jqm)return H[this._jqm].c=$.extend({},H[this._jqm].c,o);s++;this._jqm=s;
H[s]={c:$.extend(p,$.jqm.params,o),a:F,w:$(this).addClass('jqmID'+s),s:s};
if(p.trigger)$(this).jqmAddTrigger(p.trigger);
});};

$.fn.jqmAddClose=function(e){return hs(this,e,'jqmHide');};
$.fn.jqmAddTrigger=function(e){return hs(this,e,'jqmShow');};
$.fn.jqmShow=function(t){return this.each(function(){t=t||window.event;$.jqm.open(this._jqm,t);});};
$.fn.jqmHide=function(t){return this.each(function(){t=t||window.event;$.jqm.close(this._jqm,t)});};

$.jqm = {
hash:{},
open:function(s,t){var h=H[s],c=h.c,cc='.'+c.closeClass,z=(parseInt(h.w.css('z-index'))),z=(z>0)?z:3000,o=$('<div></div>').css({height:'100%',width:'100%',position:'fixed',left:0,top:0,'z-index':z-1,opacity:c.overlay/100});if(h.a)return F;h.t=t;h.a=true;h.w.css('z-index',z);
 if(c.modal) {if(!A[0])L('bind');A.push(s);}
 else if(c.overlay > 0)h.w.jqmAddClose(o);
 else o=F;

 h.o=(o)?o.addClass(c.overlayClass).prependTo('body'):F;
 if(ie6){$('html,body').css({height:'100%',width:'100%'});if(o){o=o.css({position:'absolute'})[0];for(var y in {Top:1,Left:1})o.style.setExpression(y.toLowerCase(),"(_=(document.documentElement.scroll"+y+" || document.body.scroll"+y+"))+'px'");}}

 if(c.ajax) {var r=c.target||h.w,u=c.ajax,r=(typeof r == 'string')?$(r,h.w):$(r),u=(u.substr(0,1) == '@')?$(t).attr(u.substring(1)):u;
  r.html(c.ajaxText).load(u,function(){if(c.onLoad)c.onLoad.call(this,h);if(cc)h.w.jqmAddClose($(cc,h.w));e(h);});}
 else if(cc)h.w.jqmAddClose($(cc,h.w));

 if(c.toTop&&h.o)h.w.before('<span id="jqmP'+h.w[0]._jqm+'"></span>').insertAfter(h.o);       
 (c.onShow)?c.onShow(h):h.w.show();e(h);return F;
},
close:function(s){var h=H[s];if(!h.a)return F;h.a=F;
 if(A[0]){A.pop();if(!A[0])L('unbind');}
 if(h.c.toTop&&h.o)$('#jqmP'+h.w[0]._jqm).after(h.w).remove();
 if(h.c.onHide)h.c.onHide(h);else{h.w.hide();if(h.o)h.o.remove();} return F;
},
params:{}};
var s=0,H=$.jqm.hash,A=[],ie6=$.browser.msie&&($.browser.version == "6.0"),F=false,
i=$('<iframe src="javascript:false;document.write(\'\');" class="jqm"></iframe>').css({opacity:0}),
e=function(h){if(ie6)if(h.o)h.o.html('<p style="width:100%;height:100%"/>').prepend(i);else if(!$('iframe.jqm',h.w)[0])h.w.prepend(i); f(h);},
f=function(h){try{$(':input:visible',h.w)[0].focus();}catch(_){}},
L=function(t){$()[t]("keypress",m)[t]("keydown",m)[t]("mousedown",m);},
m=function(e){var h=H[A[A.length-1]],r=(!$(e.target).parents('.jqmID'+h.s)[0]);if(r)f(h);return !r;},
hs=function(w,t,c){return w.each(function(){var s=this._jqm;$(t).each(function() {
 if(!this[c]){this[c]=[];$(this).click(function(){for(var i in {jqmShow:1,jqmHide:1})for(var s in this[i])if(H[this[i][s]])H[this[i][s]].w[i](this);return F;});}this[c].push(s);});});};
})(jQuery);


Christos Teriakis 09-29-2011 10:13 AM

Quote:

Originally Posted by sdebank (Post 2250826)
Great mod and excellent work Chris.

Does anybody know how to correct the bg/vbseo footer from appearing in the category listings?

Most probably vbSEO using a special way to add their copyright in all vB pages. Normally it has no sense there. For the design issues that I seen in the screenshoot read a bi above:
https://vborg.vbsupport.ru/showpost....postcount=1246

Chris

JimL 09-29-2011 10:20 AM

I'm using VB4.1.6 btw

Christos Teriakis 09-29-2011 10:22 AM

As I seen most of you have problem with the fixed column widths in the grids. As I've wrote in a previous post, I paid to have it fixed (now works with fluid widths). I'm just wondering. There are 128 installations here. All of you have my copyright in place?:cool::D

In any case. If not today, tomorrow I'll release here the new datagrid. Except the fluid width is also has the column titles clickable to change the ordering (so the arrows removed from the left of the title). I believe that looks more professional. It has one more new feature but can't bring it right now in my mind.

Chris

Christos Teriakis 09-29-2011 10:31 AM

Quote:

Originally Posted by JimL (Post 2251197)
I'm using VB4.1.6 btw

Try to re-upload the file jqModal.js in microclassifieds/includes/
Choose ASCII transfer.

Chris

maineGuy72 09-29-2011 10:59 AM

chris when will your site be back online

JimL 09-29-2011 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by ChrisTERiS (Post 2251199)
Try to re-upload the file jqModal.js in microclassifieds/includes/
Choose ASCII transfer.

Chris

Doesn't help, tried 4 times. Uploaded twice automatically in filezilla (detected as ascii upload) and twice manually, even tried redownloading the archive and uploading.

JimL 09-29-2011 11:26 AM

This sucks, because of this auction bids don't work, no interaction between the buyer seller works, and the thumbnail generation doesn't work.

The random ads slider doesn't slide anywhere either.. :\

instant search doesn't work

I can't believe it's a transfer issue since I have uploaded VB4 and several products/plugins and everything works.

Is there ANYTHING in the settings / server config that might make this not work?

JimL 09-29-2011 11:44 AM

I tried to change the src of the jModal script to:
http://harleyforum.se/microclassifie...des/jqModal.js

still didn't work. What else could it be?

Halfhidden 09-29-2011 11:57 AM

Hi Chris thanks for the classified.php
I uploaded it to the forum root and replaced the existing file yet the problem with the empty drop downs still exists.
I know you are busy so I will wait :D

JimL 09-29-2011 12:24 PM

It's actually the style...

TZ. 09-29-2011 12:32 PM

Hi Chris!
I just found the microclassifieds. At first, really, really like it. Where can I read more about pro version?

Christos Teriakis 09-29-2011 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by Halfhidden (Post 2251220)
Hi Chris thanks for the classified.php
I uploaded it to the forum root and replaced the existing file yet the problem with the empty drop downs still exists.
I know you are busy so I will wait :D

....lol... Then you need to wait a life as I'm always busy:D
If its empty them the phrases must be missing. Don't know what to say. Nobody else reported it after the fix. Do you want to fix it manually? Open classifieds.php and search for:
Code:

$objGrid-> FormatColumn("newused","".$vbphrase["microclassifieds_grid_condition"]."", "5", "30", 1, "30", "left", "select:1_".$vbphrase["microclassifieds_new_item"].":2_".$vbphrase["microclassifieds_used_item"]."");
It's on line 2376. Replace it with:
Code:

$objGrid-> FormatColumn("newused","".$vbphrase["microclassifieds_grid_condition"]."", "5", "30", 1, "30", "left", "select:1_New:2_Used");
If you're using a non English language change 1_New and 2_Used with your own words.

Comparing with the empty droplists, my solution is better:D

Chris


All times are GMT. The time now is 09:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02276 seconds
  • Memory Usage 1,869KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (9)bbcode_code_printable
  • (17)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (1)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (40)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete