vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 4.x Add-ons (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Major Additions - [DBTech] DragonByte SEO v2 (vB4) (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=308615)

Alan_SP 06-23-2015 04:00 PM

Quote:

Originally Posted by katie hunter (Post 2548414)
Vbseo like is nothing like dbseo like. Your like system is similar to many like plugin on vb really.

It's a bit offtopic here, but just to mention, I tested impact on server from "like system", both vBSEO, and DBTech's own APTL.

Before both systems had biggest impact on server of all mods I have. They doubled spent resources. Although it's not quite right, if you have 1000 users barey, without any of likes mod, you could have 2000.

Also, vBSEO used a bit more of server resources than DBTech's APTL.

But, DBTech develops it's mod still and now APTL has almost none impact on the server resources. I wrote more about this fact in APTL thread.

Anyway, many sites that use vBSEO basically need to show 10 posts per page, to have similar impact on server with 25 posts per page. With APTL you can have 25 posts per page if you want to. And go to 10 posts per page if you want more users on you forum with same server.

Code Geass 06-25-2015 05:46 PM

Mr.Fillip

There is a problem shown in Google webmaster tools

Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead.
Sitemap : /XXXX/sitemap_index.xml.gz

DBSEO version 2.0.7

DragonByte Tech 06-25-2015 06:10 PM

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548427)
It shows latest version is 2.0.8 now :rolleyes:

vBulletin.org receives updates approx. 1 week later in order to allow me the opportunity to receive new issue reports in a format I can work with. It's nigh impossible for me to effectively provide support here @ vBulletin.org.

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548428)
Mr.Fillip

I'm having problem with authentication of google

Google Analytics Account ID
Google Analytics Profile ID

I don't really know how t get them ! I used the number from google analytics ( UA-XXXXXXXX-1)

I used the XXXXXXX part and whole ( UA-XXXXXXXX-1) in Account ID & in Profile ID because I don't know where I should put it in.

But in the end it give me an error

Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_grant: Code was already redeemed.' on line 119 in /var/www/XXXX/dbtech/dbseo/includes/3rdparty/Google/Auth/OAuth2.php (code: 400)


We are using "Cloudflare" service and it give us much of "Error 524 a timedout occured" message and shows host error many times after installation of your plugin

First of all, do not manually fill in either of those fields.

Here's the complete, step by step instructions for how to authenticate with your Google account:
1. Disable any CloudFlare integration for the DBSEO CP
2. Disable any popup blockers in your browser for the DBSEO CP
3. Click either Webmaster Reports or Google Analytics Reports
4. Click the Authenticate button
5. A new tab will have opened containing an authorisation request. Make sure you sign in with the Google account previously associated with your Google Analytics and/or Google Webmaster Tools accounts
6. Copy the code from the text field and click Authenticate again.

Quote:

Originally Posted by slumptik (Post 2548467)
So there is no way to affect the display of an error message that is being generated by your modification?

You asked for a way to hide it from the public. The information displayed is essential - reporting "There is an error, please fix." is about as useful to me as me telling you "go over there".

DBSEO cannot determine whether the user receiving the error is an administrator or a user, because vBulletin with its permissions system has not loaded yet.

Therefore, the full error message is displayed, including diagnostic information I require in order to assist (e.g. MySQL version).

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548628)
Mr.Fillip

There is a problem shown in Google webmaster tools

Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead.
Sitemap : /XXXX/sitemap_index.xml.gz

DBSEO version 2.0.7

That is not the correct sitemap file. Please submit /dbseositemap.php or use the Webmaster Report page to auto-submit the /dbseositemap.php file.


Fillip

Code Geass 06-25-2015 09:18 PM

Sorry to disappoint you I tried your steps but it doesn't work.

Still shows :
Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_grant: Code was already redeemed.' on line 119 in /var/www/XXXXXXX/dbtech/dbseo/includes/3rdparty/Google/Auth/OAuth2.php (code: 400)

Anyway are these used for show only reports ? or also improve seo activity ?

If it is to show reports then I'm okay with this issue, I can see the reports from the google page itself.

* There is an issue with Reddit social button not appear .. all other buttons work

** The first button is facebook then (twitter , google+ .....) are not in straight line, Facebook is under them and the rest is upper on stright line

I have a question : if I use htaccess password to dbseocp directory is that affect it is operation ? because I want to use it for extra security.

Regards

DragonByte Tech 06-25-2015 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548642)
Sorry to disappoint you I tried your steps but it doesn't work.

Still shows :
Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_grant: Code was already redeemed.' on line 119 in /var/www/XXXXXXX/dbtech/dbseo/includes/3rdparty/Google/Auth/OAuth2.php (code: 400)

This is not a problem in our mod, it's most likely to do with the CloudFlare integration. We have had no other reports of this happening.

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548642)
Anyway are these used for show only reports ? or also improve seo activity ?

They eliminate some steps such as automatically signing up for GA or GWT and auto submitting sitemap, but other than that it's currently only for reports.

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548642)
* There is an issue with Reddit social button not appear .. all other buttons work

We use AddThis to add our buttons, we don't control the script they use to display the buttons.

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548642)
** The first button is facebook then (twitter , google+ .....) are not in straight line, Facebook is under them and the rest is upper on stright line

Please try this in a default (unmodified) skin.

Quote:

Originally Posted by Code Geass (Post 2548642)
I have a question : if I use htaccess password to dbseocp directory is that affect it is operation ? because I want to use it for extra security.

That is untested, I cannot guarantee it'll not affect operation but it shouldn't.


Fillip

Code Geass 06-26-2015 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2548643)
This is not a problem in our mod, it's most likely to do with the CloudFlare integration. We have had no other reports of this happening.

They eliminate some steps such as automatically signing up for GA or GWT and auto submitting sitemap, but other than that it's currently only for reports.

1- Maybe because we use cloudflare apps for GA & GWT and shows as the code already redeemed ?

2- Okay , but GWT automatically download the sitemap and crawl the site frequently after the submission of the sitemap , Right ? so what is the difference if the mod auto submit and the GWT redownload the sitemap again ?

===Update===
GWT shows 1 error & 2 warnings after the submission of the sitemap

Issue : Empty Sitemap

Your Sitemap does not contain any URLs. Please validate and resubmit your Sitemap.
/XXXXX/dbseositemap.php?fn=dbseo_sitemap_poll_6.xml.gz

But when I check it by myself the file is not empty and contains urls of the poll, is everyone have this like me ?

About the 2 warnings : When we tested a sample of the URLs from your Sitemap, we found that some URLs were not accessible to Googlebot due to an HTTP status error. All accessible URLs will still be submitted.

It shows 2 links but it opened fine from my browser :\

Regards

DragonByte Tech 07-04-2015 06:37 PM

DragonByte SEO v2.0.8

New Features:

Per-Thread Meta Keywords / Descriptions
  • Can be globally disabled via the "Dynamic Meta Tags" settings page in the DBSEO CP


DragonByte SEO v2.0.9

Bug Fixes:
  • Social group URL formats without Group ID would not resolve correctly if the group name ended in a number


Fillip

rohirrim 07-05-2015 03:16 PM

I have some user registered on the forum with the name such as "Mr.mjscdo" but when try to enter on the profile page, SEO change to ""Mr-mjscdo" with a dash instead dot. so I have got sql error.
Is this a bug... How can I solve this...

DragonByte Tech 07-05-2015 03:29 PM

This is not a bug, and any DB error would not be related to his name. Without the error message, I wouldn't be able to assist you.

Fillip

rohirrim 07-05-2015 04:39 PM

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2549426)
This is not a bug, and any DB error would not be related to his name. Without the error message, I wouldn't be able to assist you.
Fillip

Here is the error. As you'll see I don't have any member mrs-mjackson. Bu we have mrs.mjackson. when we click its profile we got this error... curerently ı disabled writing rule for member profile and no error.. Everythin fine... If I enable writing rule for member profiles I got the error.

PHP Code:

Database error in DragonByte SEO 2.0.9:

Invalid SQL:

                                        
SELECT userid
                                        FROM mjvbuser
                                        WHERE username REGEXP 
'^(&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*mr(䙡迀[s姎])(&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*mj(聕鈢[a懒旅呐噌忏溴])(鐋莬c(|[c莄])k(䙡迀[s姎])(鰘謡[o矣哉重蝮趱鲽])[n疡](&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*$'
                                        
LIMIT 1;

MySQL Error   Got error 'empty (sub)expression' from regexp
Error Number  
1139
Request Date  
SundayJuly 5th 2015 07:20:50 PM
Error Date    
SundayJuly 5th 2015 07:20:50 PM
Script        
http://www.mysite.com/forum/members/mrs-mjackson/
Referrer      :
IP Address    88.235.134.243
Username      
N/A
Classname     
DBSEO_Database_MySQLi
MySQL Version 



shahryar_neo 07-09-2015 11:07 AM

I think It's the time to move from vBSEO to your decent product but there are some questions:

- How much memory per PHP process your modification needs? because vBSEO has consumed ridiculous 250MB per PHP process ( per visitor )

- What's the procedure for installing pro version regarding vBSEO? First disable that plugin, Install yours, Import configs ( our URLs wouldn't change, right? ) and after that unistall vBSEO?

- If we use vBSEO configurations for mod_rewrite --> URLs, will we get your product advantages regarding better crawling and seo ? or we have to use your configurations to get that effect?

Thanks In Advance,

final kaoss 07-09-2015 07:20 PM

1 Attachment(s)
The way I did mine in 2014, was just:

Uninstall vbseo
Install dbseo

And just make sure the Url Rewrite settings match up... takes some manual adjusting but it's super easy. Never had a single issue doing it this way.

Of course buying the pro version is always an option if you're worried about messing something up though :)

The last time I checked I believe they said it uses about a third of the resources that vbseo used in comparison.

fxdigi-cash 07-12-2015 01:27 AM

I think there is an issue with breadcrumb showing without link 'plain text'.

There is also another issue, a thread title shows up on top of each thread as plain text as soon as the mod is activated...

ForceHSS 07-12-2015 01:46 AM

Quote:

Originally Posted by rohirrim (Post 2549429)
Here is the error. As you'll see I don't have any member mrs-mjackson. Bu we have mrs.mjackson. when we click its profile we got this error... curerently ı disabled writing rule for member profile and no error.. Everythin fine... If I enable writing rule for member profiles I got the error.

PHP Code:

Database error in DragonByte SEO 2.0.9:

Invalid SQL:

                                        
SELECT userid
                                        FROM mjvbuser
                                        WHERE username REGEXP 
'^(&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*mr(䙡迀[s姎])(&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*mj(聕鈢[a懒旅呐噌忏溴])(鐋莬c(|[c莄])k(䙡迀[s姎])(鰘謡[o矣哉重蝮趱鲽])[n疡](&[\#\da-z]*;|[^a-z\d])*$'
                                        
LIMIT 1;

MySQL Error   Got error 'empty (sub)expression' from regexp
Error Number  
1139
Request Date  
SundayJuly 5th 2015 07:20:50 PM
Error Date    
SundayJuly 5th 2015 07:20:50 PM
Script        
http://www.mysite.com/forum/members/mrs-mjackson/
Referrer      :
IP Address    88.235.134.243
Username      
N/A
Classname     
DBSEO_Database_MySQLi
MySQL Version 



Your problem lies in admincp/settings/options/User Registration Options/Username Regular Expression you need to find out what one is causing the problem or removing what you have in there will fix it
This is what I have and dont have any errors
Code:

^[a-zA-Z]{1}[\w\sa-zA-Z\d_]*[^\s]$

rohirrim 07-12-2015 07:47 AM

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2549990)
Your problem lies in admincp/settings/options/User Registration Options/Username Regular Expression you need to find out what one is causing the problem or removing what you have in there will fix it
This is what I have and dont have any errors
Code:

^[a-zA-Z]{1}[\w\sa-zA-Z\d_]*[^\s]$

Thanks but this is not a solution it's a workaround solution. By doing this we restricts the username selection. Users can't choice the username with "." and "-" etc... Why we should restrict the user?
This error is not related vb, it's related Dragonbyte SEO...

edyy 07-12-2015 05:07 PM

Hi,

I use Lite version of this mod, I had in past vbseo and chaged to dbseo about a month ago. I have on main site example.com the CMS and on forum.example.com the Forum. Everythign it is ok on forum side, but whn I activate the rewrite of URL on CMS all the links from site have forum before, I deactivate the CMS rewrite and everything gets back as it should. The forum rewrite works without problems. I think this is a bug and not a option just for pro because the settings are there on lite version. If is not the case I would like to know.

Thanks

SWSUSA 07-15-2015 04:31 AM

Hi! DragonByte Tech, if not difficult to add to an automatic notification of the search engines generate a sitemap file Yandex. Thanks!

Привет! DragonByte Tech, если не трудно добавьте в автоматическое уведомление поисковых машин о генерации файла карты сайта Яндекс. Спасибо!

shahryar_neo 07-15-2015 02:48 PM

Quote:

Originally Posted by shahryar_neo (Post 2549748)
I think It's the time to move from vBSEO to your decent product but there are some questions:

- How much memory per PHP process your modification needs? because vBSEO has consumed ridiculous 250MB per PHP process ( per visitor )

- What's the procedure for installing pro version regarding vBSEO? First disable that plugin, Install yours, Import configs ( our URLs wouldn't change, right? ) and after that unistall vBSEO?

- If we use vBSEO configurations for mod_rewrite --> URLs, will we get your product advantages regarding better crawling and seo ? or we have to use your configurations to get that effect?

Thanks In Advance,

I'm waiting for your reply man ...

final kaoss 07-15-2015 02:55 PM

Look on the last page, I already replied to you.

SWSUSA 07-16-2015 04:29 AM

How to change the settings to non-Latin characters in the Latin references become?

Как изменить в настройках, чтобы нелатинские символы в ссылках стали латинскими?

shahryar_neo 07-17-2015 11:56 AM

Quote:

Originally Posted by final kaoss (Post 2550282)
Look on the last page, I already replied to you.

Thanks man.

Is there any specific configuration needed to optimize DBSEO?

Also,I've to remove vBSEO sitemap from google webmaster?

DragonByte Tech 07-17-2015 06:12 PM

Quote:

Originally Posted by rohirrim (Post 2550006)
Thanks but this is not a solution it's a workaround solution. By doing this we restricts the username selection. Users can't choice the username with "." and "-" etc... Why we should restrict the user?
This error is not related vb, it's related Dragonbyte SEO...

You will need a similar solution in order to make it work with the regexp, since it currently does not support multibyte characters. I would recommend changing your regexp to not include these characters.

Quote:

Originally Posted by edyy (Post 2550044)
Hi,

I use Lite version of this mod, I had in past vbseo and chaged to dbseo about a month ago. I have on main site example.com the CMS and on forum.example.com the Forum. Everythign it is ok on forum side, but whn I activate the rewrite of URL on CMS all the links from site have forum before, I deactivate the CMS rewrite and everything gets back as it should. The forum rewrite works without problems. I think this is a bug and not a option just for pro because the settings are there on lite version. If is not the case I would like to know.

Thanks

In the Pro version, there's settings for "Custom Forum Domain" and "Custom CMS Domain" which would be a combination you will need to achieve this URL structure.

Quote:

Originally Posted by SWSUSA (Post 2550251)
Hi! DragonByte Tech, if not difficult to add to an automatic notification of the search engines generate a sitemap file Yandex. Thanks!

Yandex is considered a malicious bot due to the fact that it ignores robots.txt and also floods servers. We have had to ban the bot from our servers, and as a result we have no intention of adding support for it in DBSEO.

Quote:

Originally Posted by SWSUSA (Post 2550323)
How to change the settings to non-Latin characters in the Latin references become?

Sorry, I don't understand the question.

Quote:

Originally Posted by shahryar_neo (Post 2550460)
Thanks man.

Is there any specific configuration needed to optimize DBSEO?

Also,I've to remove vBSEO sitemap from google webmaster?

No specific configuration is needed :)

You should remove the vBSEO sitemap from GWT once you have submitted the DBSEO sitemap :)


Fillip

DragonByte Tech 07-17-2015 07:29 PM

DragonByte SEO v2.0.10

Bug Fixes:
  • Fixed an issue where the "Subdomain Style" setting would not work as intended


DragonByte SEO v2.0.11

Bug Fixes:
  • Fixed an issue where the Thread Prefixes could sometimes fail to work as intended


Fillip

SWSUSA 07-17-2015 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2550505)
Sorry, I don't understand the question.

I mean how to link translit. To link in Russian translit was in Latin.

Я имею ввиду как сделать ссылку транслитом. Чтобы ссылка на русском языке была транслитом на латинском.

SWSUSA 07-19-2015 01:51 AM

After installing DragonByte SEO greatly decreased the download speed of the main page. What could be the reason?

После установки DragonByte SEO сильно упала скорость загрузки главной страницы. С чем это может быть связано?

killah360z 07-19-2015 02:43 AM

after i installed SEO something wierd has been happening on my forum even if i uninstall vbseo every thing after lets say something like this "€" would be erased

killah360z 07-19-2015 04:01 AM

Quote:

Originally Posted by killah360z (Post 2550689)
after i installed SEO something wierd has been happening on my forum even if i uninstall vbseo every thing after lets say something like this "?" would be erased

nvm i fixed it by uncommenting $config['Mysqli']['charset'] = 'utf8'; on includes/config.php

SWSUSA 07-19-2015 07:44 AM

Wrote message after saving an error.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/xxx/site.ru/docs/dbtech/dbseo/includes/class_db.php on line 204

Code:

Database error in DragonByte SEO 2.0.11:

Too many connections

MySQL Error  :
Error Number  :
Request Date  : Sunday, July 19th 2015 @ 12:38:49 PM
Error Date    : Sunday, July 19th 2015 @ 12:38:49 PM
Script        : http://site.ru/
Referrer      :
IP Address    : 37.190.59.150
Username      : N/A
Classname    : DBSEO_Database
MySQL Version :


shahryar_neo 07-19-2015 01:01 PM

How can I configure the plugin to see page title in posts when some threads are linking ( instead of its URL )?

For example:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...monitor-54247/

instead of this url to be shown in our thread's posts, It just shows the thread title.

friendlymela 07-21-2015 04:00 PM

how much is effected on shared hosting? i am afraid if load increase on my forum

tomcoleman 07-22-2015 11:58 AM

does this work with 4.2.3?

bzcomputers 07-22-2015 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by tomcoleman (Post 2551073)
does this work with 4.2.3?

Yes

3shahrsaz 07-23-2015 05:31 PM

archive pages dont work with dbseo!
how to active archive pages in dbseo?

final kaoss 07-23-2015 09:23 PM

I'd rather just keep them off. You still have the printable thread feature to use.

3shahrsaz 07-25-2015 02:13 AM

many pages of them indexed to google

DragonByte Tech 07-27-2015 04:59 PM

DragonByte SEO v2.0.12

New Features:

Cache Management
  • The cache is now automatically flushed when a member changes their post order
  • Prevents "new post" links from loading the wrong page


Fillip

DragonByte Tech 07-27-2015 05:02 PM

Quote:

Originally Posted by SWSUSA (Post 2550698)
Wrote message after saving an error.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/xxx/site.ru/docs/dbtech/dbseo/includes/class_db.php on line 204

Code:

Database error in DragonByte SEO 2.0.11:

Too many connections

MySQL Error  :
Error Number  :
Request Date  : Sunday, July 19th 2015 @ 12:38:49 PM
Error Date    : Sunday, July 19th 2015 @ 12:38:49 PM
Script        : http://site.ru/
Referrer      :
IP Address    : 37.190.59.150
Username      : N/A
Classname    : DBSEO_Database
MySQL Version :


https://dev.mysql.com/doc/refman/5.5...nnections.html

Quote:

Originally Posted by shahryar_neo (Post 2550718)
How can I configure the plugin to see page title in posts when some threads are linking ( instead of its URL )?

For example:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...monitor-54247/That happens automatically, if the title can be fetched.

instead of this url to be shown in our thread's posts, It just shows the thread title.

Quote:

Originally Posted by friendlymela (Post 2550983)
how much is effected on shared hosting? i am afraid if load increase on my forum

That depends on the power of your shared server.

Quote:

Originally Posted by 3shahrsaz (Post 2551178)
archive pages dont work with dbseo!
how to active archive pages in dbseo?

It's recommended that you disable the Archive, as it will actively harm your SEO to keep it enabled. Keeping it enabled will show duplicate content in Google, and you always want to show the "full" thread to your visitors.


Fillip

shahryar_neo 08-04-2015 09:35 AM

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2551501)
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.5...nnections.html



That depends on the power of your shared server.

It's recommended that you disable the Archive, as it will actively harm your SEO to keep it enabled. Keeping it enabled will show duplicate content in Google, and you always want to show the "full" thread to your visitors.


Fillip


Showing the title of a link instead of link itself depends on server's power !? Are u kidding? :D

With vBSEO we had this feature and I think it viable with DBSEO too. I think It's mistaken.

SWSUSA 08-05-2015 03:42 PM

Maud turned off. But the "404 File Not Found" Handling and Subdomain Style work. Why does fashion work off some of the features?

Мод выключен. Но функции "404 File Not Found" Handling и Subdomain Style работают. Почему при выключенном моде работают некоторые функции?

SWSUSA 08-05-2015 03:48 PM

On my hosting using Apache Web server and Nginx. Can I use DragonByte SEO v2 (vB4)? What changes need to be made on the server?

На моём хостинге используется веб-сервер Apache и Nginx. Могу ли я использовать DragonByte SEO v2 (vB4)? Какие изменения необходимо внести на сервере?


All times are GMT. The time now is 04:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02439 seconds
  • Memory Usage 1,918KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (4)bbcode_code_printable
  • (2)bbcode_php_printable
  • (29)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (1)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (40)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete