vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.6 Add-ons (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Major Additions - vB Ad Management 4 (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=131150)

leginag 12-19-2007 02:00 AM

The v4 update is great. Just one thing:

I've started using the refresh feature, but I've noticed that doesn't show any ad after the refresh, just the "remove advertisement" part, and then it doesn't continue to refresh.

To clarify, the FIRST time the ad loads, it will show either one of the ads, working correctly, but after it refreshes, it doesn't show any advertisement.

Below is the code I use, minus the url's and number codes.

Code:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "number";
//728x90, forum banner
google_ad_slot = "number";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script> | <a href="url"><img src="url" /></a>


shaynehammy 12-19-2007 04:14 AM

If i want adsense to be displayed in the footer, do i just add the adsense code to Footer Adcode? I'm a little confused how to display adsense in any of these fields.

Sorry to be a pain. All a little confusing

xcesiv 12-19-2007 06:02 AM

I know how to remove the "Remove Advertisement" link, but wat about changing the link location and the name


To remove the link you need to search for the following and delete
Code:

<phrase 1="$vboptions[bburl]">$vbphrase[adintegrate_remove_ads]</phrase>
I want to change the name of the link to say "Click Here to become an Official Sponsor"

And link to a custom Contact us page i want to make

Vinyljunky 12-19-2007 07:14 AM

Quote:

Originally Posted by xcesiv (Post 1404264)
I know how to remove the "Remove Advertisement" link, but wat about changing the link location and the name


To remove the link you need to search for the following and delete
Code:

<phrase 1="$vboptions[bburl]">$vbphrase[adintegrate_remove_ads]</phrase>
I want to change the name of the link to say "Click Here to become an Official Sponsor"

And link to a custom Contact us page i want to make

I left mine with the default text but changed the destination page. The destination page explains that Sponsors dont see any adverts etc...

I changed
PHP Code:

<a href="{1}/register.php">Remove advertisements</a

TO THIS

PHP Code:

<a href="{1}/basic-help/3577-why-should-i-donate.html#post49933">Remove advertisements</a

Seems to work fine :up:

VinylJunky

Vinyljunky 12-19-2007 07:15 AM

Quote:

Originally Posted by shaynehammy (Post 1404212)
If i want adsense to be displayed in the footer, do i just add the adsense code to Footer Adcode? I'm a little confused how to display adsense in any of these fields.

Sorry to be a pain. All a little confusing

Yes

Have a play and see what looks best on your site.

VinylJunky

bhanuprasad1981 12-19-2007 05:47 PM

i am using auto insertion of ads but my postbit ads are not showing up please help :(

Hund 12-19-2007 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by leginag (Post 1404134)
The v4 update is great. Just one thing:

I've started using the refresh feature, but I've noticed that doesn't show any ad after the refresh, just the "remove advertisement" part, and then it doesn't continue to refresh.

To clarify, the FIRST time the ad loads, it will show either one of the ads, working correctly, but after it refreshes, it doesn't show any advertisement.

Below is the code I use, minus the url's and number codes.

Code:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "number";
//728x90, forum banner
google_ad_slot = "number";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script> | <a href="url"><img src="url" /></a>


I have the same issue.

dougeetx 12-20-2007 12:07 AM

Getting the following error. Sorry if it's already been discussed. This thread is way to long.

Warning: mt_rand() expects parameter 2 to be long, string given in /includes/vb_ad_management/functions_vb_ad_management.php on line 139

dougeetx 12-20-2007 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by Howell (Post 1401550)
I have set the Postbit advertisement refresh function to Disabled and the error has now gone. Worth looking into RedTyger. ;)


Woot!! That did it! That fixed mine, also!!

xcesiv 12-20-2007 07:20 AM

Is it possible to run 2 banners on the top navbar section side by side


All times are GMT. The time now is 01:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.07039 seconds
  • Memory Usage 1,752KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (4)bbcode_code_printable
  • (2)bbcode_php_printable
  • (4)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (5)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete