vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vB4 Programming Discussions (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=252)
-   -   Code to change button link in one forum (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=321789)

MarkFL 02-14-2016 03:13 PM

You could use something like:

PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
XX:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum XX';
        break;
    case 
YY:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum YY';
        break;
    case 
ZZ:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum ZZ';
        break;



Stratis 02-14-2016 03:37 PM

Yes Mark, this works as I asked.
But I cannot include more than one forum ID in each case.

Suppose this needs to have an array or how?

Thanks

MarkFL 02-14-2016 04:20 PM

Then you could use something like:

PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
XX:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum XX';
        break;
    case 
YY1:
    case 
YY2:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum YY1 and YY2';
        break;
    case 
ZZ1:
    case 
ZZ2:
    case 
ZZ3:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'text for forum ZZ1 and ZZ2 and ZZ3';
        break;


:)

Stratis 02-14-2016 04:53 PM

I am confused. Sorry for not understanding easily.

That's take the first code in post #11
PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
XX:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Submit Ticket';
        break;
    case 
YY:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Help Thread';
        break;
    case 
ZZ:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Question Thread';
        break;


How I put more than 1 forum id? in
case XX:
case YY:
case ZZ:

Thanks

MarkFL 02-14-2016 05:24 PM

To better understand posts #11 and #13, I suggest reading:

PHP: switch - Manual

HM666 02-14-2016 06:56 PM

Quote:

Originally Posted by Stratis (Post 2564878)
I am confused. Sorry for not understanding easily.

That's take the first code in post #11
PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
XX:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Submit Ticket';
        break;
    case 
YY:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Help Thread';
        break;
    case 
ZZ:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Question Thread';
        break;


How I put more than 1 forum id? in
case XX:
case YY:
case ZZ:

Thanks

I think what you would need to dois replace the XX, YY, ZZ with the actual forum ids for those particular buttons. So you would put....

PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
1:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Submit Ticket';
        break;
    case 
2:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Help Thread';
        break;
    case 
3:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Question Thread';
        break;


where the numbers after the word case are the actual numbers of the forums corresponding to the buttons you want.

Stratis 02-14-2016 06:57 PM

Sorry Mark I could not understand at start, that I can put as many case χχχ: i want.
I have read PHP Manual, but unfortunately i don't understand. You see many things that are easy for some people are very difficult for others. I try very hard but how forward can some one can go.

Thanks for your help, and by making a lot of tests-combinations than I realized.
Yes now its easy when is there a way to understand.

For some dummies like me.
PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
xxx:
    case 
xxx:
    case 
xxx:
    case 
xxx:
    case 
xxx:
    case 
xxx:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Submit Ticket';
        break;
    case 
xxx:
    case 
xxx:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'New Help Thread';
        break;
    case 
xxx:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'What else name;
        break;


Where xxx is forum id

Hope if we put many forums id there is no problem to forum or else?

:)

EDIT: Len, we posted same time, did not see it first :)

HM666 02-14-2016 07:01 PM

LOL that is ok at least the info is there now for someone else if they get lost. :)

MarkFL 02-14-2016 07:04 PM

Suppose I have a forum with forumid 2 and I wish for the button to read "Submit Ticket", and I have 2 forums with forumids 3 and 4, and I wish for the button to read "Add to Tutorial" and I have 3 forums with forumids 5, 6 and 7 and I wish for the button to read "Ask the Expert."

Then my PHP Code should be:

PHP Code:

switch ($foruminfo['forumid'])
{
    case 
2:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Submit Ticket';
        break;
    case 
3:
    case 
4:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Add to Tutorial';
        break;
    case 
5:
    case 
6:
    case 
7:
        
$vbphrase['post_new_thread'] = 'Ask the Expert';
        break;


Does that make sense? :)

edit: If not, then I will be glad to whip up a simple mod that will let you define the text for the button based on forumid, and use phrasing so you can translate them.

Stratis 02-17-2016 07:17 AM

Its ok for me as it is, the only thing, if there is a problem when we put many forum ids.
As i see no problem with it to.
Thanks guys for help.


All times are GMT. The time now is 01:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01180 seconds
  • Memory Usage 1,765KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (7)bbcode_php_printable
  • (1)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (1)pagenav_pagelink
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete