vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vB3 Programming Discussions (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=15)
-   -   [Solved] variables in settings of product not work (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=298691)

omardealo 06-03-2013 05:15 PM

yes now is okay ...

but if put html in this setting option must be like this
PHP Code:

<a href=\"$vboptions[bburl]\">$vboptions[bbtitle]</a> 

befor every " must put \ like PHP files

i think There is another way
by put variable setting in another template and print it in first template
i think this worked too ..


kh99 , God bless you :up:
Your Help make us not despair of finding a solution !

kh99 06-03-2013 05:54 PM

OK, try this:
PHP Code:

eval('$pointspages = replace_template_variables("' addcslashes($vbulletin->options[points_pages], '"') . '");'); 

I get confused by things like this - I don't know if there are any characters other than " that you should be escaping. But start with that and see what happens.

omardealo 06-03-2013 07:45 PM

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2425604)
OK, try this:
PHP Code:

eval('$pointspages = replace_template_variables("' addcslashes($vbulletin->options[points_pages], '"') . '");'); 

I get confused by things like this - I don't know if there are any characters other than " that you should be escaping. But start with that and see what happens.


Erorr function
PHP Code:

 Fatal errorCall to undefined function pointspages() in misc.php(100) : eval()'d code(8) : eval()'d code on line 1 

i hope found way to put html code without escaping any characters
i put simple html code in setting option like this ..

PHP Code:

bla bla bla <a href="$vboptions[bburl]">$vboptions[bbtitle]</a>
bla bla bla bla 
<ul>
<
li>bla bla bla</li>
<
li>bla bla bla</li>
<
ul>
<
br />
bla bla bla ..... 


kh99 06-03-2013 08:55 PM

Are you saying you've got it working now?

If not, I don't see why you'd get that error. You'd have to post your exact code.

omardealo 06-04-2013 05:21 AM

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2425644)
Are you saying you've got it working now?

If not, I don't see why you'd get that error. You'd have to post your exact code.

Sorry , You are right , I made ​​a mistake in something
now no erorr but also data not show

code
PHP Code:

if ($_REQUEST['do'] == 'points')

$navbits construct_navbits(array(
        
'' => 'points'
    
));

require_once(
DIR '/includes/functions_misc.php');
eval(
'$pointspages = replace_template_variables("' addcslashes($vbulletin->options[pointspages], '"') . '");');  
eval(
'$navbar = "' fetch_template('navbar') . '";');
eval(
'print_output("' fetch_template('points_pages') . '");'); 



Zachery 06-04-2013 05:22 AM

shouldn't addcslashes be addslashes

omardealo 06-04-2013 05:46 AM

Quote:

Originally Posted by Zachery (Post 2425696)
shouldn't addcslashes be addslashes

thnx ... i try it

PHP Code:

if ($_REQUEST['do'] == 'points')

$navbits construct_navbits(array(
        
'' => 'points'
    
));

require_once(
DIR '/includes/functions_misc.php');
eval(
'$pointspages = replace_template_variables("' addslashes($vbulletin->options[pointspages], '"') . '");');  
eval(
'$navbar = "' fetch_template('navbar') . '";');
eval(
'print_output("' fetch_template('points_pages') . '");'); 



show to me erorr

PHP Code:

WarningWrong parameter count for addslashes() in [path]\misc.php(100) : eval()'d code on line 12 

--------------- Added [DATE]1370328837[/DATE] at [TIME]1370328837[/TIME] ---------------

sorry i update it by one Parameter
do not show me erorr but data also don't show
PHP Code:

eval('$pointspages = replace_template_variables("' addslashes($vbulletin->options[pointspages]) . '");'); 

--------------- Added [DATE]1370330612[/DATE] at [TIME]1370330612[/TIME] ---------------

kh99 06-04-2013 09:04 AM

Quote:

Originally Posted by Zachery (Post 2425696)
shouldn't addcslashes be addslashes

Maybe, I'm not sure. But addslashes() escapes ', ", \, and null characters. addcslashes() escapes the characters you list as the second parameter, so I think addcslahses() will work if you provide the correct list of chars. This code is taking the setting text and using it as a double-quoted string. So I know double quotes need to be escaped, but I'm not sure what else might need to be. I don't think single quotes need to be, and I think if you escaped backslashes you couldn't use things like \n in the text.

kh99 06-04-2013 09:43 AM

OK, try this:

PHP Code:

eval('$pointspages = "' replace_template_variables(addcslashes($vbulletin->options[pointspages], '"')) . '";'); 


omardealo 06-05-2013 04:05 AM

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2425726)
OK, try this:

PHP Code:

eval('$pointspages = "' replace_template_variables(addcslashes($vbulletin->options[pointspages], '"')) . '";'); 


Now i'm So HaPpy :D
the code very excellent and works wonderfully
Thank you , kh99


All times are GMT. The time now is 05:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.01751 seconds
  • Memory Usage 1,774KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (11)bbcode_php_printable
  • (5)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (2)pagenav_pagelink
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete