![]() |
Quote:
He bide bu eklenti daha ?ncede yapılmassa g?ster de rezil olıyım ama g?steremessen ki g?steremiycen rezil oldun bile bilmediğin konularda yorum yapma şimdi parkınıza d?nun bir daha sa?ma sapan mesaj yazarsanız kanıt olmadan suclama var die uzaklaştırtırım sizi siteden hadi eyw. englsh please:) |
İnqilizcen Onları Admine S?ylemeye Yetiormu Bakalım ??
Yiyosa O Kurduun C?mleyi Sen İngilizce Yap.. Ayrıca Bu Eklentiyi Sadri Abinin Yaptığını Hatırlıorm.. Hey BuRaCH , Use English Words Please !! |
Quote:
kedi uzanamadığı ciğere mindar dermiş:) sus artıkta kendini daha fazla rezil etme. bana msn de ingilizce sorduğun gunleri unuttun galiba sen şimdi onuda inkar edersin:) son uyarım kapa ?eneni.. iam not understand you?? |
don't make me laugh burach. do you know english? so don't write funny words like"english please"
take your dictionary and try to understand what i wrote. then leave that job ;) |
İn Turkish;
tartışmayın boşa benim yaptığım eklenti farklı glow forum başlıklarını yapmıştım ben. in English; Good job. i think if you can make this admincp controllable for each usergroup names it will be more featured |
Thank you burach
Eline sağlık devamnı bekleriz :D |
Your first publish modification. Congratulations old friend Burach :D
|
:D thanks atakan ko?
i am Congratulations because old Advisor from vb.org:) |
I saw you release this on vbhackers, what happend?
|
yes i release this on vbhackers
but i not release on vb.org ;) |
All times are GMT. The time now is 02:26 PM. |