vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 3.5 Add-ons (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=113)
-   -   [AJAX] vBShout v2.0 (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=93097)

Posof 05-26-2006 10:30 AM

thx for the feedback

Stoebi 05-26-2006 02:04 PM

Hi,

I've a problem if I change the number of random smilies to show on the shoutbox.

With the default settings (0) I've no problems, but if i change the value i get smilies twice if I hit the smiley button. In my example I've changed 0 to 8 and it will show 2 or 3 same smilies from 8.


PHP Code:

    if ($vbulletin->options['shout_smilies_show'] > 0)
    {
        while (
$Used $vbulletin->options['shout_smilies_show'])
        {
            
$GetEmo $Total_Smilies;
            
$GetEmo rand(0$GetEmo);

            if (!
in_array($GetEmo$UsedArr) && $Smilie_Cache[$GetEmo])
            {
                
$Used++;
                
$GetEmo $Smilie_Cache[$GetEmo];
                
$Smilie_Build .= '<a href="#" onclick="return sb_Smilie(\''.$GetEmo['smilietext'].'\')"><img src="'.$GetEmo['smiliepath'].'" alt="'.$GetEmo['title'].'" border="0" /></a> ';
            }
        }
    } 

I think the problem is the random line -> $GetEmo = rand(0, $GetEmo);


Is there somebody which can help to improve this, please?


Regards, Stoebi


Edit:
Solved. Many thx to Boothby from vbhacks-germany.com

Sir_Yaro 05-28-2006 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by GoNz00
small problem, when i try to use the "&" sign i get "&amp; " instead ???

any reason for this ?

try to use str_replace function as described in this post:
https://vborg.vbsupport.ru/showpost....postcount=1801
just change " (quotation) to &
and '' (2 apostrophes) to whatever you want

D.Ilyin 05-29-2006 03:19 PM

Sir_Yaro you are the "king" of this thread.... :)
May be you could say something about my post?

Sir_Yaro 05-29-2006 03:32 PM

Quote:

Originally Posted by D.Ilyin
Sir_Yaro you are the "king" of this thread.... :)
May be you could say something about my post?

sorry, no chances... I've the same problem....

I know that something is wrong with permisions but I don't have a clue what and where...

putergirl 05-30-2006 12:20 AM

Hello, this shoutbox looks really nice, and it installed like a breeze, but when I try to shout, it never loads the shout and I get the message: "Posting in progress"

What does that mean, and how can I fix it. I don't know a lot about code, so will need some detail. Thank you! :)

CrossBones 05-30-2006 12:44 AM

Quote:

Originally Posted by GCA-Shawn
I'm working on a Safari fix. Currently, I have it fixed but need to work out some bugs with the fix. I'll update tomorrow with the fix, probably.

/fixxy fixxy fixxy


EDIT:

Okay, I had some extra time on my hands and I have my board up and running with it fine (http://forums.advancedmn.com/index.php)


Here's how to fix it.

In your Admin panel
Styles & Templates -> Style Manager ->Click the drop down menu next to your style -> Select 'Main CSS" and click Go

At the very bottom, you'll see a box for "Additional CSS Definitions." Paste the following code in there:
Code:

/* *****Safari Fix****/
.clearfix:after {
    content: ".";
    display: block;
    height: 0;
    clear: both;
    visibility: hidden;
}

/* Hides from IE-mac \*/
* html .clearfix {height: 1%;}
/* End hide from IE-mac */

/****** End Safari Fix ****/

Now, go to your Style Manager and find the forumhome_vbshout template. Open it up, and find the line...

Code:

<div id="vbshout" style="overflow:auto;height:{$vboptions['shout_box_height']}px;width:100%;">

</div>

Just before that segment, place this...

Code:

<div class="clearfix">
and just after that segment, put...

Code:

</div>
Should work fine for Safari users now.

Can somebody tell me what this fix is suppose to fix when using Safari?

I have been trying to use the Shout Box at another form and it won't work properly in Safari...i.e., once you click "shout" nothing shows up until you either refresh or leave the forum page and come back. Then the shout shows up.

Is this what this is suppose to fix?

imported_predatorkill 05-30-2006 12:52 AM

i think that this fix will fix the bad shoutbox window size.For example,if you ve setted the shoutbox window to be 100px,in Safari it shows 300px or more.In all other browsers works perfect.

Is this fix confirmed that it works?

CrossBones 05-30-2006 12:55 AM

Quote:

Originally Posted by imported_predatorkill
i think that this fix will fix the bad shoutbox window size.For example,if you ve setted the shoutbox window to be 100px,in Safari it shows 300px or more.In all other browsers works perfect.

Is this fix confirmed that it works?

So the Shout Box basically doesn't work in Safari? I mean it doesn't register your message unless you refresh the browser. In that case it wouldn't be usable.

imported_predatorkill 05-30-2006 12:59 AM

I really dont know if it needs to be refreshed to show the shouts.

I wasnt talking about manual refresh to see the shout,i was talking about the bad window behavior in Safari.:D


All times are GMT. The time now is 04:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02708 seconds
  • Memory Usage 1,756KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (4)bbcode_code_printable
  • (1)bbcode_php_printable
  • (4)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (6)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete