vb.org Archive

vb.org Archive (https://vborg.vbsupport.ru/index.php)
-   vBulletin 4.x Add-ons (https://vborg.vbsupport.ru/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Miscellaneous Hacks - Rotating Banner System (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=188328)

Apolo. 02-24-2011 09:34 PM

Why don't you try to insert your Flash banner this way:

HTML Code:

<code>
<object height="60" width="468" type="application/x-shockwave-flash" data="path/to/banner.swf?clickTAG=http://urlgoes.here/"/>
<param name="WMode" value="transparent"/>
<param name="quality" value="high"/>
<param name="menu" value="false"/>
<param name="allowFullScreen" value="true"/>
<param name=play value=true>
<param name=loop value=true>
<param name="movie" value="path/to/banner.swf?clickTAG=http://urlgoes.here/"/>
<p>Alternative text goes here</p>
</object>
</code>


nhawk 02-25-2011 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by djbaxter (Post 2166491)
I just finally got flash banners working on my forum but I was not able to use the embed ot object code. The only way it worked for me was to put the target link and the link to the flash banner in the two text fields:



and then set all three check boxes below that to "Yes":

I haven't had a problem displaying flash banners. That has always worked.

The problem comes when you have a banner in such a position that a menu needs to drop down over them. My modification of the code allows that. But, now when the banner is clicked sometimes two windows open. One with the actual proper link, another with the banner itself.

Quote:

Originally Posted by Apolo. (Post 2166498)
Why don't you try to insert your Flash banner this way:

HTML Code:

<code>
<object height="60" width="468" type="application/x-shockwave-flash" data="path/to/banner.swf?clickTAG=http://urlgoes.here/"/>
<param name="WMode" value="transparent"/>
<param name="quality" value="high"/>
<param name="menu" value="false"/>
<param name="allowFullScreen" value="true"/>
<param name=play value=true>
<param name=loop value=true>
<param name="movie" value="path/to/banner.swf?clickTAG=http://urlgoes.here/"/>
<p>Alternative text goes here</p>
</object>
</code>


The banner supplied by the client is not clicktag enabled.

Apolo. 02-25-2011 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by nhawk (Post 2166671)
The banner supplied by the client is not clicktag enabled.

Then simply ignore the clickTAG part and have your client insert the destination link. Either way, the code I provided was just a suggestion.

univyang 02-27-2011 01:16 AM

I had installed Rotating Banner System. This system is working on Header 1, and Below Navbar, but not Above Content 1. I do not know why. Can anyone tell me? Thanks.

nhawk 02-28-2011 01:04 PM

Quote:

Originally Posted by univyang (Post 2167397)
I had installed Rotating Banner System. This system is working on Header 1, and Below Navbar, but not Above Content 1. I do not know why. Can anyone tell me? Thanks.

Do you have 3 banners defined?

If you only have 2 banners and they are already displayed in Header 1 and Below Navbar, the Above Content has nothing to display.

nhawk 02-28-2011 02:14 PM

1 Attachment(s)
For those having the same problem I was having with the flash banner itself loading in one window and the link for the banner in another, the attached swf fixes that problem.

In the original swf supplied with the Banner System, there were two items, one with an onClipEvent (mouseUp) and one with an on (release) event which are in effect the same thing, and this was causing two windows to open.

This swf eliminates the onClipEvent (mouseUp) for the banner container and leaves the on (release) for the button. That way click tracking continues to work.

Changes made to flash source:

REMOVED:
Code:

onClipEvent (mouseUp)
{
    getURL(_root.banner, "_blank");
}

LEFT INTACT:
Code:

on (release)
{
    getURL(_root.jlink, "_blank");
}


univyang 02-28-2011 06:50 PM

Quote:

Originally Posted by nhawk (Post 2167855)
Do you have 3 banners defined?

If you only have 2 banners and they are already displayed in Header 1 and Below Navbar, the Above Content has nothing to display.

Thanks. I have 8 banners defined. All of them are displayed in Header 1. Now How can I solve my problem?

nhawk 02-28-2011 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by univyang (Post 2167967)
Thanks. I have 8 banners defined. All of them are displayed in Header 1. Now How can I solve my problem?

I'm sorry, I wasn't thinking and didn't realize you meant in the archive.

I just checked, and I have the same problem.

univyang 02-28-2011 11:08 PM

Quote:

Originally Posted by nhawk (Post 2167996)
I'm sorry, I wasn't thinking and didn't realize you meant in the archive.

I just checked, and I have the same problem.

How can we solve this problem? Thanks.

valdet 03-03-2011 05:21 PM

It's been a long time since I used this mod and with new changes and features I cannot get this to work on my vB 3.6.7 version.

I have tried every imaginable thing and the templates are returning only the raw code of placeholder name.

Here are the screenshots of my settings:

Banner Settings:
https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/03/46.jpg

General settings:
https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/03/47.jpg

and Template code on my navbar template
https://vborg.vbsupport.ru/external/2011/03/48.jpg

I have vBSEO and I used custom placeholder name to avoid HTML cleanup issue.

At beginning nothing was even showing up. Once I changed hook locations for plugin Banner Insertion from global_complete to parse_templates, only the raw placeholder code is shown and not the actual banner as in:
Code:

#reklama:0#
#reklama:1#

Can someone advise how to get around this problem and make it work with 3.6.7 version?

I am using image banner and need to have click tracking feature enabled.

Many thanks for your time.


All times are GMT. The time now is 11:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.

X vBulletin 3.8.12 by vBS Debug Information
  • Page Generation 0.02466 seconds
  • Memory Usage 1,757KB
  • Queries Executed 10 (?)
More Information
Template Usage:
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_header_end
  • (1)ad_header_logo
  • (1)ad_navbar_below
  • (3)bbcode_code_printable
  • (2)bbcode_html_printable
  • (7)bbcode_quote_printable
  • (1)footer
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (6)option
  • (1)pagenav
  • (1)pagenav_curpage
  • (4)pagenav_pagelink
  • (6)pagenav_pagelinkrel
  • (1)post_thanks_navbar_search
  • (1)printthread
  • (10)printthreadbit
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open 

Phrase Groups Available:
  • global
  • postbit
  • showthread
Included Files:
  • ./printthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/modsystem_functions.php
  • ./includes/class_bbcode_alt.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_bigthree.php 

Hooks Called:
  • init_startup
  • init_startup_session_setup_start
  • init_startup_session_setup_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • style_fetch
  • cache_templates
  • global_start
  • parse_templates
  • global_setup_complete
  • printthread_start
  • pagenav_page
  • pagenav_complete
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • printthread_post
  • printthread_complete