PDA

View Full Version : Turkish Language Pack Project

dost
07-01-2003, 12:53 PM
English summary:
We want to translate vBulletin 3 to Turkish when it's released. Those, who have a valid vBulletin licence and are interested in translating vBulletin to Turkish please contact me via PM.

Turkish:
Birkaç ay içerisinde çýkacaðý tahmin edilen vBulletin 3'ün betalarýný incelediyseniz, template sisteminin tamamen deðiþtirildiðini görmüþsünüzdür. Yani vBulletin3 çýktýðýnda forumunuzu upgrade etmek istediðinizde, bütün forumu sýfýrdan Türkçe'ye çevirmeniz gerekecek. Daha önce forumu kendiniz Türkçeleþtirdiyseniz, bunun ne kadar çok zaman alan ve sýkýcý bir uðraþ olduðunun farkýndasýnýzdýr. Ayrýca birlikte davranýlmazsa, her site eskiden olduðu gibi forumu kendisi Türkçeleþtirmeye çalýþacak, ve ayný yazýlým ayrý insanlar tarafýndan 5-10 kere Türkçeleþtirilmiþ olacak. Bunun için vBulletin kullanan bütün Türk sitelerinin biraraya gelerek, bu tercüme iþlemini iþ bölümü yaparak bir kerede, kolayca ve kýsa sürede bitirebileceðini düþündük.

Eðer lisanslý bir vBulletin kullanýcýsý iseniz, vBulletin3 çýktýðýnda yeni sürüme geçmeyi düþünüyorsanýz, ve bahsettiðim Türkçeleþtirme çalýþmasýnda yeralmak isterseniz lütfen benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçin, sizinle detaylarý konuþalým.

btuncay
07-07-2003, 01:31 AM
yeah, me too :)

bosix
07-22-2003, 03:02 PM
@english
Yep i'm here waiting

@Turkish
Evet Kesinlikle Kat?l?yorum ?u andaki T?rk?ele?tirmek i?in u?ra?mak bilee g?z?m? korkutuyor.

electronicafe.com

msn : llpasamll@hotmail.com
mail : enver@kenber.com

ula?al?m b?rb?r?m?zede hemen ba?l?yal?m baya?? zor olacak gibi
3 kurup bakmad?m.

sKuLLo
08-05-2003, 07:55 AM
Ben de var?m bablar :)
DoST: merak etme key english test'e girecem yak?nda :P
??ks?n da ?u meret bi..

English: i like eatin' egg 4 lunch

bosix
08-05-2003, 12:44 PM
beta yý kurup bakan oldumu acaba
gene karmasýk mý acaba tr leþtirmek

cmssys
08-24-2003, 11:21 AM
Selam

Arkadaslar bende varim.

Beta 5 su an son olarak piyasada T?rkcelestirmek cok kolay bu sefer hepsi AdminCP nin icinde yapiliyor.

Dost bu isi l?tfen sen organize yaparmisin.
ben delikanforum.net den

Ingilizce anlamadigim icin Almancayi bekliyorum.
Almancadan t?rkceye cevirecegim.

mail adresim. cmssys@gmx.li

dost
08-24-2003, 01:42 PM
Merhaba,
Arkadaþlar çalýþmalara vBulletin3'ün RC1 sürümü çýktýktan sonra baþlayacaðýz, tercüme yapabilmek için teknik bir bilgi kesinlikle gerekmiyor. Organizasyon ile de ilgileneceðim, merak etmeyin.

Bulent Tekcan
11-17-2003, 12:28 PM
Bende katılırım,şu anda bende test amaçlı V3B7 kurulu,ancak steve banada RC1 olmadan birşey yapma dedi,o nedenle bende RC1 i bekliyorum.Lisansı olanlar toplanıp yaparsak çok iyi olur bu iş.

Sevgiler

Experience
12-14-2003, 12:49 PM
arkadaslar, bu proje ne zaman basliyor ? cünkü vB3 gamma cikti dan ondan ..

btuncay
12-17-2003, 12:02 AM
iyi de bu gamma'dan sonra bir degi$iklik olmasin? eger dil dosyalarinda yapisal degi$iklik olmayacaksa ba$layalim.

Experience
12-17-2003, 12:47 PM
Kier'e sormak lazim

EDIT:

basliyabilirsiniz, cünkü pek birsey degismicek

bosix
01-11-2004, 12:33 PM
Başlanabilir artık RC 2 de cıktı

Experience
01-18-2004, 05:47 AM
Evet arkadaslar, Proji baslatiniz mi? yoksa birkatiniz mi ?

cünkü biraz fazla bekliyorzda ...

ombossman
03-02-2004, 12:46 PM
slm ustalar bu turkce ıcın heralde en meraklı benım aranızda hakıkaten bu ıse bır cozum buluncakmı ??bırde benım anlamadıgım bu forum bu kadar profosyenel olmasına karsın neden turkce dıl konusunda yetersız buda ayrı bır merak konusu bende .ben bu formu satın aldım kurdumda guclukle ama ne bu forumun su anda kullandıgı arayuzu bulabıldım nede kullanıcıları sol taraftakı gozuken halı ıle senkronıze edebıldım bunun gıbı neler neler !!! hatamı yaptım acaba bu forumu secmekle dıye dusunmeye basladım....bu konuda bır gelısme yada duyumu olan varsa lutfen bızı bılgılendırsın saygılarımla

Experience
03-05-2004, 03:56 AM
finala kadar bir tercüme cikmazsa, ben tercüme edecegim.