PDA

View Full Version : phpAdsNew and multiple banners....


mbaskett
07-05-2002, 03:59 PM
I've got the basics of phpAdsNew in place, and have it setup the following way:

home.php (using vBindex) has:

require('./phpadsnew/phpadsnew.inc.php');
$ads_array=view_raw("150x70", 0, "_blank");


and my template that does the call contains:

$ads_array[html]


in it. This has worked so far for me to be able to randomly display a single ad banner where I want it.

What I'm trying to do is to have a series of banners (vertical bar) that run down the right side of my home page, forums, threads, etc.... So the question is really two-fold. How do I setup phpAdsNew to display multiple ads, and secondly, how can I keep the banners from being repeated in the bar? They need to be able to aprear randomly (as in different sequence each time the page loads, so as to be fair to my advertizers)

eva2000, I know you are using phpAdsNew and seem to be fairly well versed in it... any suggestions? This is the next step in our site development, and my team is waiting on me to finish this segment.....

Thanks!

X-Fan
10-23-2002, 02:43 PM
How easy is it to use phpAdsNew with vBulletin?

Tuan Le
09-02-2003, 01:44 PM
I got this added to the phpinclude_start


require("C:/../../phpadsnew/phpadsnew.inc.php");
if (!isset($phpAds_context)) $phpAds_context = array();
$phpAds_raw = view_raw ('', 0, '', '', '0', $phpAds_context);
$variable_name = $phpAds_raw['html'];



But not sure where I need to put the local invocation code generated by phpadsnew. Do you know where I need to put them? I would greatly appreciated if you can point me to the right direction. :confused: Thanks.


<?php
if (@include('C:/../../phpadsnew/phpadsnew.inc.php')) {
if (!isset($phpAds_context)) $phpAds_context = array();
$phpAds_raw = view_raw ('', 2, '', '', '0', $phpAds_context);
echo $phpAds_raw['html'];
}
?>