View Full Version : How to Add Content columns ?
sleepykim
01-02-2010, 05:02 AM
How to add Content columns in section
http://image.ohozaa.com/iv/240untitled.jpg (http://image.ohozaa.com/show.php?id=ef8db65ff1eede93508dc97e67115a4c)
Lynne
01-02-2010, 03:42 PM
Questions regarding default vBulletin 4 should be asked on the vBulletin.com forums. See this sticky - Installation Issues / Questions or bug reports regarding default vBulletin 4.0 (https://vborg.vbsupport.ru/showthread.php?t=228035)
(You edit them in Home > hover over section name > click on pencil)
junkeeper
01-11-2010, 11:30 PM
Hi sleepykim,
Here is a quick and dirty solution ...
For example, if you would like to have 2x2 column format which is not inside the Content Columns dropdown list in Section Manager, try to modify the following:-
1) Search for template vbcms_content_section_type5 (Existing template for 2x1 column template)
2) Replace existing codes with the following codes
This should do the trick.
WARNING: It will replace the existing 2x1 column format. So, choose any other format that you don't use or create a new template.
Other templates that you can choose from:-
vbcms_content_section_type1
vbcms_content_section_type2
vbcms_content_section_type3
vbcms_content_section_type4
vbcms_content_section_type6
<vb:if condition="$result_count > 0">
<div class="fullwidth">
<div class="leftcol">
{vb:raw contents.1}
</div>
<div class="rightcol">
<vb:if condition="$result_count > 1">
{vb:raw contents.2}
</vb:if>
</div>
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 2">
<div class="fullwidth">
<div class="leftcol">
{vb:raw contents.3}
</div>
<div class="rightcol">
<vb:if condition="$result_count > 3">
{vb:raw contents.4}
</vb:if>
</div>
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 4">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.5}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 5">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.6}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 6">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.7}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 7">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.8}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 8">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.9}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 9">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.10}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 10">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.11}
</div>
</vb:if>
<div class="fullwidth"></div>
Hi sleepykim,
Here is a quick and dirty solution ...
For example, if you would like to have 2x2 column format which is not inside the Content Columns dropdown list in Section Manager, try to modify the following:-
1) Search for template vbcms_content_section_type5 (Existing template for 2x1 column template)
2) Replace existing codes with the following codes
This should do the trick.
WARNING: It will replace the existing 2x1 column format. So, choose any other format that you don't use or create a new template.
Other templates that you can choose from:-
vbcms_content_section_type1
vbcms_content_section_type2
vbcms_content_section_type3
vbcms_content_section_type4
vbcms_content_section_type6
<vb:if condition="$result_count > 0">
<div class="fullwidth">
<div class="leftcol">
{vb:raw contents.1}
</div>
<div class="rightcol">
<vb:if condition="$result_count > 1">
{vb:raw contents.2}
</vb:if>
</div>
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 2">
<div class="fullwidth">
<div class="leftcol">
{vb:raw contents.3}
</div>
<div class="rightcol">
<vb:if condition="$result_count > 3">
{vb:raw contents.4}
</vb:if>
</div>
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 4">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.5}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 5">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.6}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 6">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.7}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 7">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.8}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 8">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.9}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 9">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.10}
</div>
</vb:if>
<vb:if condition="$result_count > 10">
<div class="fullwidth cms_separator">
{vb:raw contents.11}
</div>
</vb:if>
<div class="fullwidth"></div>
Good job! Can you tell me how to make five columns in CMS?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.