PDA

View Full Version : how do i add images to the description box of my sub-forum topics?


swashbuckle
11-21-2007, 03:34 PM
Hi guys, I am wondering if anyone can help me with this.
I'm trying to add images in the description box of my subforums, something like this for example:-
http://img441.imageshack.us/img441/8375/sampleimgbo0.jpg

I've tried editing the template to no avail.
I identified the code as being in the 'forumhome_forumbit_level1_post' template.


<td>
<div>
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>

</div>
<if condition="$show['forumdescription']"><div class="smallfont">$forum[description]</div></if>

<if condition=="$show['forum10']"><div class="smallfont"><img src="/images/statusicon/mod.gif" border="0" height="50" width="82" /></div></if>


</td>
</tr>
</table>


as you can see from the code above i tried adding this line under the "$show['forumdescription']" line:-
<if condition="$show['forum10']"><div class="smallfont"><img src="/images/statusicon/mod.gif" border="0" height="50" width="82" /></div></if>


I didn't really know what I was doing, just trial and error.. and I ended up with the same pic in ALL my subforum description boxes.. lol

I only want a custom pic for that particular subforum description box, is it possible?

can anyone tell me how I can phrase my condition in such away that it can identify that particular forum so that I can post my picture along with it? i think using 'forum10' is wrong in the first place.. lol

Also, can any kind soul here direct me to an "Upload Image to Imageshack" type of BBCode for the postbit so that I do not have to host any pics on my server?

Thanks!

Gray Matter
11-22-2007, 01:37 AM
The correct conditional would be:

<if condition="$forum['forumid'] == 10">img here</if>

swashbuckle
11-22-2007, 04:43 AM
works perfect, thanks!