Log in

View Full Version : FlashChat Integration Problems :(


pokerie
10-03-2006, 09:47 AM
Hi there,

Ive asked this on the tufat.com forums but havent had any helpful responses. Hoping somebody here may have had the same issue and been able to solve it?

I'm trying to get flashchat to fit with the site www.poker.ie (http://www.poker.ie)

I've setup a testpage at: http://www.poker.ie/community/forums/chat/poker_ie_chat2.php

As you can see the chatbox isn't showing up. I've followed the instructions on http://www.tufat.com/docs/flashchat/sample.html

The template integration has two methods as far as I can see, the first to use a tpl file, the second to write the header and footer code right into the page. I've opted for the latter. Am I missing something? Have I misunderstood this page - http://www.tufat.com/docs/flashchat/sample.html ?

Here's the php file - I've removed all php that is unrelated to flashchat:

<?php
require_once('inc/smartyinit.php');
$data = array();
$lin = false;

if(isset($_REQUEST['username'])) {
if(!isset($_REQUEST['lang'])) $_REQUEST['lang'] = $GLOBALS['fc_config']['defaultLanguage'];
if(!isset($_REQUEST['password'])) $_REQUEST['password'] = '';

$params = array(
'login' => $_REQUEST['username'],
'password' => $_REQUEST['password'],
'lang' => $_REQUEST['lang']
);

$lin = true;

//third parameter = width in pixels
//fourth parameter = height in pixels
$data['flashChatTag'] = flashChatTag('600', '500', $params);
}
else
{
$data['languages'] = $GLOBALS['fc_config']['languages'];
$data['defaultLanguage'] = $GLOBALS['fc_config']['defaultLanguage'];
}

$data['lin'] = $lin;
$smarty->assign('data', $data);

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=iso-8859-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />

<title>
Poker.ie
</title>

<link rel="stylesheet" href="http://www.poker.ie/styles/styles.css" type="text/css" media="screen" />


</head>

<body>

<div id="body_wrapper">
<div id="body_wrapper_b">

<!-- Start of Navigation Tabs PUT ON AN INCLUDE -->

<div id="nav_tabs">

</div>

<!-- End of Navigation Tabs-->

<!-- Start of Main Navigation PUT ON AN INCLUDE-->

<div id="page_commnav">

<ul>

<!-- Class for Current Section -->
<li id="commnav_01"><a href="index.php"><span>Home</span></a></li>
<li id="commnav_02" class="current_section"><a href="map_directory.php"><span>Map Directory</span></a></li>
<li id="commnav_03"><a href="magazine/"><span>Magazine</span></a></li>

<li id="commnav_04"><a href="http://www.poker.ie/community/forums"><span>Forum</span></a></li>
</ul>


<div class="clearthis">&nbsp;</div>

</div>

<!-- End of Main Navigation -->

<!-- Start of Page Header PUT ON AN INCLUDE -->

<div id="page_header_comm">

<!-- Heading -->
<h1><span>www.Poker.ie</span></h1>

<div id="login_box">

</div>

</div>

<!-- End of Page Header -->

<!-- Start of Page Body -->

<div id="page_body_comm">

<div id="chat">

<?
$params = array(
'login' => $_REQUEST['username'],
'password' => $_REQUEST['password'],
'lang' => $_REQUEST['lang']
);
echo flashChatTag('600', '500', $params); // add options like width and height of the SWF area here
?>
</div>

</div>

<!-- End of Page Body -->



<!-- Start of Page Footer PUT ON AN INCLUDE -->

<div id="page_footer">


<!-- Copyright -->

<div id="footer_copyright">
&copy; Content copyright by Poker.ie <a href="tc.php">Terms
&amp; Conditions</a></div>


<!-- Design Credit -->

<div id="footer_design">

Development by <a href="http://www.hotpebble.com">Hotpebble</a>
</div>


</div>

</div>
</div>


</body>
</HTML>

Any ideas why it isn't showing?

SCRIPT3R
10-03-2006, 03:23 PM
The template integration has two methods as far as I can see, the first to use a tpl file, the second to write the header and footer code right into the page. I've opted for the latter. Am I missing something? Have I misunderstood this page - http://www.tufat.com/docs/flashchat/sample.html ?

Any ideas why it isn't showing?
have you tried Paul M's default integration product... no need to mess with any code.

pokerie
10-03-2006, 08:47 PM
No, but we don't want it integrated on a VB page, we'd like it on a seperate page. What way does Pauls work? Maybe we could have it on a VB page actually.