PDA

View Full Version : inserts a named external file above specific forum(s). IE Banners


XrayHead
02-07-2006, 11:16 PM
Hi All

Hope you can help. I have just upgraded to 3.5 and the first thing I need to do is sort my banners out.

At present I use the code/method "See bellow" . This allows me to call a html file at the top of specified forum/forums.

Has anyone come up with anything for 3.5? I have all my html files/banners saved and want to do somthing like this!


code/method I use at present.....

- Putting the HTML or PHP at the top of specific forum(s) -

-----------------------STEP 1-----------------------------
Edit forumdisplay.php and FIND:

get read status for this forum and children


ABOVE INSERT:(and this is what I was using )

// get external data
if ($forumid==27) {
$mycustomheader = file_get_contents("http://www.mysite.com/vboard/banner_html/banner_wwp_classifieds.html");
}
if ($forumid==50) {
$mycustomheader = file_get_contents("http://www.mysite.com/vboard/banner_html/banner_wwp.html");
}
if ($forumid==19 OR $forumid==22 OR $forumid==65) {
$mycustomheader = file_get_contents("http://www.mysitecom/vboard/banner_html/banner_adrenaline_pb.html");
}
if ($forumid==66 OR $forumid==11) {
$mycustomheader = file_get_contents("http://www.mysite.com/vboard/banner_html/banner_flametek.html");
}
// get external data


-----------------------STEP 2-----------------------------

Then edit the FORUMDISPLAY template and find:


$navbar

BELOW INSERT:

$mycustomheader


If anyone could help me out it would really help, thanks.

Xray

Hi All
Ok.. I've had a real good look at this and can?t seem to get it to work the same. I gave up in the end and copied the default files back to the forum!

Any chance someone can help me out I really need to get the banners back into the forums!

Xray :ermm:

Here is a screen cap of a working banner in one of my forums.

https://vborg.vbsupport.ru/external/2006/02/3.png

XrayHead
02-11-2006, 10:58 PM
Ok I got this working with 3.5 but only with my old Style from 3.0.
It wont work with the new style I just loaded that was coded for 3.5

Any Idears?

Xray

makaiguy
03-26-2006, 07:03 PM
I'm using a similar method, and it seems to be working for me after upgrading my installation from 3.0.7 to 3.5.4. Only difference in mine is in step 2:

INSERT
<if condition="$mycustomheader">$mycustomheader</if>

Hope it helps.