View Full Version : Adsense in last thread of search results
I saw some people asking for this so here it is...quick and painless.
In template search_results find:
<if condition="$show['ajax_js']">
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_ajax_threadslist.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
vB_AJAX_Threadlist_Init('threadslist');
//-->
</script>
</if>
</if>
Add below
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2)">
<tr>
<td height="60" class="alt1">
<img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/image.gif" alt="" border="" /> </td>
<td height="60" align="center" class="alt2"> </td>
<td height="60" align="center" class="alt1">
<div>
**YOUR ADSENSE CODE HERE**
</div>
</td>
<td height="60" align="center" class="alt2 smallfont">Sponsored Link</td>
<td height="60" align="center" class="alt1"></td>
<td height="60" align="center" class="alt2"></td>
<if condition="$show['inlinemod']"><td height="60" align="center" class="alt1"></td>
</if>
</tr>
</if>
Change this line to set usergroup permission
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2)">
Screenshot:
http://www.dntycoon.com/images/capture.jpg
ugmphelon
12-18-2005, 09:47 PM
installed
Neutral Singh
12-19-2005, 04:29 AM
Thanks for this!! How if i would like to have this as the first result in the search results? Thanks in advance.
Neutral Singh
12-19-2005, 04:55 AM
Edit: Nevemind did that myself. Thanks for a nice addon.
Cebby
12-19-2005, 08:19 PM
If I want everyone to get the ad at the end of the search results, do I need the user group permission line at all?
If I want everyone to get the ad at the end of the search results, do I need the user group permission line at all?
No just get rid of the code
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2)">
</if>
Cebby
12-20-2005, 02:53 AM
No just get rid of the code
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2)">
</if>
Thanks!! *Installed*
murrtex
01-19-2006, 12:38 AM
nice,and you should add this;(bold)
<td height="60" align="center" class="alt1"></td>
<td height="60" align="center" class="alt2"></td>
<td height="60" align="center" class="alt1"></td>
<if condition="$show['inlinemod']"><td height="60" align="center" class="alt1"></td>
</if>
MentaL
01-19-2006, 02:35 AM
Fanstatic INSTALLED (http://forum.ragezone.com)
Thanks for the mod.
Installing but I have no idea why the template page 'hands' (Loading...) when I add the content and try to save.
Fixed the problem. Great template hack. Installing but I have no idea why the template page 'hands' (Loading...) when I add the content and try to save.
lazytown
01-29-2006, 09:23 AM
Will this actually pull up proper adsense ads relavent to the search results? I thought adsense needed fairly static content to gather information for ads.
-vissa
Black_Widow
02-03-2006, 01:17 AM
Mhm are you sure that this hack don't violate Adsense policy?
I'm fear to be banned for this.
Users could become confused and click on adsense links thinking they are regular forum results. Of course this would probably be unuseful click for the publisher.
dinodonk
06-03-2006, 02:54 AM
installed...
but your hack use wrong template when showing search result as post.
could you please fix it?
yoyoyoyo
09-18-2007, 04:49 PM
I don't see any ad in the last search result - just a blank box with no ad and the "sponsored links" text next to it.
in template search_results I looked for:
<if condition="$show['ajax_js']">
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_ajax_threadslist.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
vB_AJAX_Threadlist_Init('threadslist');
//-->
</script>
</if>
</if>This is the code I added after that code:
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1,2)">
<tr>
<td height="60" class="alt1">
<img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/image.gif" alt="" border="" /> </td>
<td height="60" align="center" class="alt2"> </td>
<td height="60" align="center" class="alt1">
<div>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-3279101748510677";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as";
google_ad_type = "text";
//2007-09-18: http://mysite.com/, http://mysite.com/forum/
google_ad_channel = "9873387342+5679035227";
google_color_border = "CCCCCC";
google_color_bg = "CCCCCC";
google_color_link = "000000";
google_color_text = "333333";
google_color_url = "666666";
google_ui_features = "rc:6";
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
</div>
</td>
<td height="60" align="center" class="alt2 smallfont">Sponsored Link</td>
<td height="60" align="center" class="alt1"></td>
<td height="60" align="center" class="alt2"></td>
<td height="60" align="center" class="alt1"></td>
<if condition="$show['inlinemod']"><td height="60" align="center" class="alt1"></td>
</if>
</tr>
</if>any idea why the ads aren't showing? I am using 3.6.8, but that shouldn't rally make a difference in this mod I don't think
fishmaster
10-06-2007, 03:23 PM
Did you ever get this debugged, what was the root cause for it not displaying Adsense?
One of the Posters feared it violated Google Adsense rules, do you think it does, or does not?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.